Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

matkinovka

Dobry den, ja by som sa Vas rada opytala, ak Vas tym nebudem prilis obtazovat, ze po akom case Vam odpadli chrasticky z jaziev a zacali ste si ich natierat kremom,alebo ako dlho ste si tie jazvicky prelepovali.Velmi pekne dakujem za odpoved a prajem krasny vecer.

margaret

zienky,docitala som sa na nete, ze eurosilikony su uz prekonane, ze mentory su lepsie, je to fama, alebo ste to aj vy poculi? jezovitova dava eurosilikony, ze?

zuzika6

Vera,ja sa ti prisôsobim,ty sa dohodi,asi ti bude volať sestrička,zaleži kolko ludi budu operovať.Určite to bude poobede,ako vravim,chodievam tam na tu druhu.A ked to budeš vedieť,napiš.Naozaj ťa tam rada zoberiem!