Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margaret

ahojte babulky, tak ja som dnes uz bola na konzultacii u jezovitovej, odporucila mi okruhle implose, ale tvarila sa tak, ze ona ani anatomy nedava, odporucila mi 400 ml, zda sa mi to trosku moc, no a na op sme sa dohodli podla menzesu v aprili alebo v maji

zuzika6

Nika,to zaleži od ludi,ja som naposledy v piatok odchadzala o 15tej a po mne tam bolo asi ešte 5 dalšich!
Vera,pôjdem sama,takže miesto bude!

vera007

Zuzika6..no to by si bola zlata :))
A budes mat volny flek v aute? :)
V piatok budem vediet kedy mam prist..potom ti dam vediet..musim si zistit este bus odtialto.

vera007

Nika00,to si mala v poho..

Baby,ja neviem ako mi pojde bus,ale skvor ako o druhej sa mi nebude dat..z RK to je asi tak hodinku cesta a este ako odtial budem bludit dlho,neviem..to bude zaujimave :0