Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifina

Karla prepac, to pisala Micuska, dlho som tu nebola a teraz som to naraz vsetko citala a mam z toho gulas.S Cervenom si bola spokojna?

fifina

Karla, diki za typ s lehatkom, mna sice caka augmentacia az na jesen (dufam), najprv mam mastopexiu v aprili(tiez Cerven), ale kazda dobra rada je nad zlato.Neviem ci aj mastopexia je taka bolestiva, lebo nikto to tu nespomina, ale predpokladam ze nie.Prajem skore zahojenie a vela radosti z novych prsicok!!!

fifina

Livaa, mozem Ta poprosit aby si stiahla moje fotky pred? dakujem!!! Bola som nejaky cas odcestovana a tolke zmeny. To nie je len ocumovanie spravenych prsnikov, ale aspom mne slo o to pozriet si pracu nasich odbornikov(kedze sa necham operovat na Slovensku, su mi v tomto smere americke fora na nic), kedze mam este nejaky cas na rozhodnutie.Je to skoda. papa

karla

Daluxe si kusok vyssia nez ja, aj tazsia. Ja 172, 51 kg. Nejdem si s Tebou porovnavat zadok :), ale radit tazko. Zalezi, k comu viac inklinujes. Ci vacsie, aj keby mali vyzerat trochu umelo, alebo mensie a prirodzene. Toto je fakt na Tebe!

karla

Kosi,
neviem ako tam, ale ja som sa tel. objednala aspon 3 tyzdne pred zakrokom, oni sa Ta vlastne opytaju, kedy to mas. Vysetrenie sa robia co najblizsie k OP. Vysledky som mala v ten den, platila som 1000,-. U obvodnej to mas zadara.

ladybug

baby, úplná blbosť ma napadla: čo ste si zobrali do nemocnice na oblečenie keď ste išli domov? nejaké tričko so zapínaním vpredu?

fifka

Montrela,
v tych plavkach si hotova sexbomba!! S takymi prsiami musis byt stastny clovek. Karla,
kukni mail odo mna. Inak, aj mnohe znas niekolko noci PO nemohli zaspat, neboj, o par dni uz budes moct spavat poriadne. Rychlo to ubehne...