Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

karla

Teraz, ked nic nerobim, tak len rozmyslam.. Neuvazovali ste niektora, z coho su tie opuchy? Resp. ci je to napuchnuty sval alebo co? Viem,ze na vsetko mi zodpovie doktor uz vo stvrtok, ale predsa... A este jedna vec, tu podprdu ste nosili fakt poctivo 6 tyzdnov nonstop?

karla

Daluxe,
ak chces, poslem Ti foto na Tvoj mail. Neviem ci by som zvladla vacsie, uz teraz ma dost boli chrbat, ale to je asi z tej zmeny. Ty ked mas teraz jednotky, no neviem.. Stale si nepovedala, ci by Ti nevadilo, keby uz bolo trosku vidno tie obrysy. Ja som sa tomu chcela z dialky vyhnut, lebo pri tej mojej stavbe tele si myslim, ze keby som mala viac ako 350 uz by vyzerali moc prirodzene. Sam doktor mi to po zakroku povedal. Vies, to, ze baba ma nejake prsia uz svoje, zase neznamena, ze ma aj dost svalovej hmoty, tym padom sa viac pod kozou rysuju, aj ked su pod zlazou.. Mimochodom, baby, kedy ste si isli kupit nove podprdy? Po odpuchnuti sa snad nezmensia az o cislo?

daluxe

montrela...
mam siroke boky,a prsia take jednotky, na 400ml by som sa vsak asi neodvazila...ty uz si po???ako si spokojna??

daluxe

Karla...no babenky, neviem ako to chodi s tou vasou galerkou, kedze mi nikto neda vediet...viem, urcite ze je to individualne, kazda babenka ma ine miery, hmotnost, nie na kazdej ukazu prsia rovnako...ide len o to, ze baby ktore nemaju sajnu ako vyzeraju 300ml prsia, vedeli ci by k jej postave sadli alebo nie....:-)to je cele....
Karla, teraz ked uz si po, zvladla by si aj vacsie??

montrela

Fifka, dakujem, ja som neuveritelne spokojna zatial. Len su este take tvrde a neohybne ci co, ze aj ked uz sice nemusim cez den nosit tu podprdu,tak ju nosim, lebo v normalnych sa este necitim dobre.

montrela

Daluxe, ja mam taku postavu ako ty. 174 cm a 58kg. A dala som si 400ml, aj ked mi odporucal dr. 300ml na zaciatku. A po operacii sa mi priznal, ze doktori vzdy zacnu s najnizsou vekostou, lebo vedia , ze pacientky budu vyjednavat. A kolko ma cez boky, ked pises, ze mam vasi kufrik ;) a mas teraz nejake prsia?

karla

A zavidim vsetkym, co nemuseli mat ten prsnikovy pas. Je to take skrtidlo, az mam pocit, ze mi pretlaci implose do rebier!

karla

Som si aj myslela.

Ano spokojna, aj ked som si teraz uvedomila, ze som sa par veci vlastne ani nestihla opytat. Vsetko som zomlelo tka rychlo a vlastne na to nebol cas. On mi pred zakrokom povedal, ze budem spokojna, teda som.. Skoro. Zial nemohla som mat take, ake som si ja priala.

karla

Daluxe,
este k tej galerke. Par stran dozadu sa tu viedla o tom horliva diskusia. Kto ma pristup, kto nema. Vies, chapem vsetky, co to chcu vidiet. Je to jednoducho zvedavost, aj ja som bola taka. Avsak Montrela ma pravda, neda sa argumentovat tym, ze chcete porovnat, ake budete mat prsia vy po zakroku. Kazda z nas je ina, jedinecna a tak je takmer nemozne, ze by bol vysledok identicky. Navyse, kazda ma iny vkus..