Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inka69

ahoj Montrela,
mne sa tiez asi 2 tyzdne po operacii objavili dve- tri drobne vyrazky kusok od leukoplastu , vlastne pod spodnou gumou podprdy. podarilo sa mi jednu z nich rozskriabat a to svrbenie co nasledovalo ti ani nejdem opisovat. nicim som ich nenatierala ten kusok lemu podprdy som si pod chvilou vyhynala do vrchu a ked to zacalo svrbiet zamestnala som si ruky:)) preslo to asi po troch dnoch..

kaijka

ahojte. dlho vás čítam a prežívam, čo prežívate aj vy, lebo by som to chcela podstúpiť aj ja.
bojím sa, tiež neviem, čo s deťmi, o ktoré sa bude treba starať... (myslím tých prvých 6 týždňov......
karla, tebe gratulujem...si asi mne postavou podobná...mám 164 a a 52 kg. a prsia?! no, také hrášky... asi A, ale vždy nosím vypchávky....... tak by som tiež chcela vidieť, ako by sa mi zväčšili (aspoňpodobne), ale keď sa nedí.... pozerala som aj tie zahraničné stránky, ale tieto vaše slová sú lepšie ako obrázky :-)
chcela by som ísť do Novamedu... tiež k Červeňovi?! môžem si priplatiť za rýchlejšiu operáciu?!
ďakujem za odpovede

montrela

Vera
No tak aj ja som mala 75b pred a mam 400ml a teraz podprdu mam D a jednu dokonca E. Takze to zalezi dost od toho strihu.Myslim, ze aj do C-cka by som sa narvala ;)

vera007

Este mi vrta v hlave velkost,tych 325-370..nemam sajnu aka je to velkost.
Nevie mi niekto povedat,teraz nosim 75b,samozrejme pushap.
Babenky,som vdacna za kazdu odpoved.

vera007

ivica..dakujem pekne za odpoved,si zlata..aj ja si skor myslim,ze to bude o reklame a cenne,kvalita by mala byt porovnatelna.Aj ty ich mas?A kolko ml?

ivica

Polytech Silimed - je ich celý názov, sú to nemecké imploše. Stredná trieda medzi eurosilicone a mentor. Eurosilicone sú francúzke a mentor americké. Viac ti ani doktor nepovie, ide o to aku znacku, akého výrobcu,si ty vyberieš. Mám ich , ale viac fakt o nich neviem, tiež mi ich doporučil doktor. Vzhľadom k tomu že Mentor sú najdrahšie, tak sa im pripisuju samozrejme najlepšie vlastnosti. Aj tie mi odporučal ale tiež dáva aj eurosilikony. Tie sú zas najpoužívanejšie. Dla mna je to ako s oblečením , kvalitou sa vyrovnajú rozne značky navzájom , rozhoduje meno, reklama, finančné možnosti..Proste si vyber.

vera007

Babenky..prosim vas,ktora mate impl.polytech..neviem nic o tej znacke..ak mate niektora info,prosim napiste mi.Doktor mi ich odporucil,ale nenasla som o nich stranku.

Pegy

Ariell ja mam teda az 500ml ale chrbat v pohode skor to chcelo viac casu zvyknut si na tu vahu ale citila som ju len na prsiach

montrela

Ahojte, chcem sa spytat tych bab co si jazvicky dhsi cas prelepovali, ci nemali vyrazku z toho lepidla, z leukoplastu. Lebo mne sa urobila na obidvoch stranach a brutalne svrbi, tak neviem ci to bude od lepidla, alebo z podprdy.