Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

anita

ahojte babenky, idem na operaciu do Chirmedu v Ke v aprili. chcem sa opytat ako je to s antikoncepciou,vysadili ste ju mesiac pred operaciou? teraz mam pravidelnu menstruaciu a bojim sa,ked ju teraz vysadim,ze mi nepride tak ako ma, ale napr v den operacky.dakujem papa

ladybug

ivica, tu podprdu som si dnes objednala, do 3 tyzdnov ju mam doma, budem ju mať už pred op. díky za tip :)! sa mi to pomaly blíži, dúfam, že predop. testy budú ok.

zuzana123

Prosim vas babenky, ktore mate po op mohli by ste niektore tiez poslat nejake fotky na moj email. Ja mam operaciu v maji. Rada by som zhodnotila co ma caka po operacii. zuzibazelova@aol.com Diky dopredu

vera007

LIZA a MEGGY..mozem sa votriet medzi vas?Mam ist v aprili na opku a rada by som videla vase fotky ak by ste boli take zlate a poslali mi ich,bola by som vam velmi vdacna..

liza

meggy
ja mam 325,stredny profil,ale brala by som aj vačšie.Ja som tu podprdu nosila dost dlho,cez den asi 6 tyzdnov a na noc asi 3 mesiace.A ty si spokojna s velkostou?

meggy

Mám 350 cc mentory, akurát som čítala na omlazení .cz že si tam kočky objednávajú peknú bielu športovú podprs. značky Triumf.Vyzerá celkom fajn a dá sa nosiť aj do práce. Ja mám takú hnedú nic moc, Líza a kedy si už spala na boku, ?

liza

meggy
Aj ja som bola v Chirmede.Som 3 mesiace po operacii.Prvy tyzden bol najhorsi,ale kazdym dnom to bolo lepsie.Do prace som isla po 2 tyzdnoch.Aku velkost implantatov mas?

meggy

Dievčence mám 2 dni po, hrozne ma bolí chrbát,neviem ako spať. Neviem ako sedieť , ako dlho to ešte potrvá kým sa to zlepší? Kedy ste Vy išli do práce?Bola som v CHirmede v KE a musím pochváliť celý personál od lekárov dr. Kačmára, dr. Magda, aj všetky sestričky, ktoré sú veľmi milé a ústretové.Vrelo odporúčam každej , aby to skúsila práve u nich .