Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

ROKYTKO
Vzdy sa musi ratat aj s rizikom,nik Ti nezaruci ze sa nieco nemoze stat. Ako,ze telo neprijme implantat,je tam riziko vzniku kapsule,alebo ze sa posunie.....vsetko zavidi od tela ako zareaguje a ako ho prijme a aj od doktora.

ivica

Cenu bližšie neuvádzal bolo to spolu v tom balíku celom, ale asi tých 1.700,- počítam. Len vravim, museli mi ju vtedy šiť, objednala som ju 2 mes. pred OP.
Rokytko, Hanine sa jeden implos posunul do strany a dost brutalne.Vsetci vieme ze tam ideme aj s rizikami. Presne tak ako ked rano odchadzame z domu dennodenne...

Rokytko

Dievcata aka reoperacia??? Preco? Nestraste... Inak uz tu ta otazka nedavno padla, a nikto neodpovedal, no celkom ma to tiez zaujima, mala ste niektora nejake komplilacie po??? Diky za odpovede.

ladybug

ivica, ty si zlato :)!!! tá podprda vyzerá fajn. keď som bola na poslednej konzultácii tak som si zobrala prospekt siklienky a ukázala dr či tá podprda,kt.budem mať po op vyzerá tak ako na obrázku tak mi povedal,že nie je hlavné ako vyzerá,ale aby splnila svoj účel... tak ma schladil,že ďalej som sa ho ani nepýtala,či mi nemôže objednať inú. koľko ťa stála?

ivica

ladybug, chod presne podla nasledujucej cesty a uvidis ju aj vyobrazenu: www.siklienka.sk ,produkty, Pooperačné návleky-Lipoelastic, v texte je potom zvýraznené slovo LIPOELASTIC klik tam, ďalej zas PRODUKTY, Lipoelastic, prsa, typ PI extra. Napis ci si to nasla. Ak ale nebude usita, trva to dlhsie, neviem ci ti to stihnu,mala som pocit ze je na objednavku, nie bežna. Chcela som ju aj preto aby som si ich hneď videla, márnivá a nedočkava...A ešte neviem či to nie je na tie menšie veľkosti, je bez toho sťahovacieho pása. Skus. A tu na tomto fore nikto nikoho neotravuje, tak kludne pis.