Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzika6

Vera,vyšetrenia nesmu byť staršie ak desať dni! A k tej velkosti:ja keby mam možnosť,dam si aspoň tych 350. Myslim,že tie postavy mame dosť podobne,takže ak sa bojiš už tych 370, podla mňa s 350 budeš spokojna...A ake fotky si to mala na mysli?Moje alebo nejake ine?

vera007

inka69..dakujem,za povzbudenie..este trpnem co vysetrenia,dufam ze budu ok,ake stare mozu byt,neviem kedy mam ist za doktorkou.Vies neznasam cakat,keby to bolo zajtra tak to je fajn :))hoci den pred asi nezaspim.

inka69

ahoj vera007:)
ja uz som po a presne si pamatam ako som blbla posledny mesiac:)) bola som na nervy, ale snazila som sa zamestnat vecami, ktore som napr. vedela, ze po operacii nebudem moct tak skoro robit. v kazdom pripade sa tes,ja som stastna , ze som to absolvovala:)))

vera007

nikaoo..vies potom uz moc cas nebol,utekala som na bus,Zuzika isla domou.Ale sme v kontakte.
Tak este nevies termin?Ja tiez neviem ako to vidrzim este mesiac.

inka69

ahoj NIKA00:))
tak ako vyzeras? ku komu pojdes, vcera a predvcerom som pinkla jeden odkaz, ale tyzden som tu nebola, tak som stratila prehlad o komunikacii...

nikaOO

vera007..no nedalo sa mi fakt.vcera do 21h sme mali zhon.nejak sa vsetko zacalo kazit.no co uz...ja neviem kedy pojdem.mala som ist teraz pondelok,no menzes sa mi koli tbl rozhodil tak mi to vychadza 2 dni po operacii..ze to nieje dobre ked su prsia zvacsene a bolestive tak sme to zrusili a ze sa mi pokusi najst iny termin.ze tiez 1 babu asi z pondelka zrusil.vysledky vysetreni uz mam,tak len cakam.som s toho na nervy.

vera007

nikaoo..skoda,ze si neprisla..mne odporucil rez pod prsia,pod sal..implantat anatomicky 325,no povedal najviac 370..neviem,predtym sa mi zdalo vela 370 ale ked baby pisu,ze by brali aj vacsie,tak sa este neviem rozhodnut..Predsa to uz bude dost viditelne,tych 370..ked teraz nemam dost male.Operaciu mam 11.4.A co ty,kedy ides.