Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ladybug

ivica, nechcem ťa moc otravovať, ale ty si jediná o ktorej viem, že bola u hederu. si spomínala, že si mala iný typ podprsenky (taký ten s výstrihom do "v"). objednal ti ju doktor alebo sama si si ju niekde zadovážila?

nikaOO

inka69 Ahoj.No idem k Dr Trskovi ale do BA,nie do PD.Samozrejme ak sa mi to podari.Ja sa uz nebojim.U mna skor prevlada uz skor zlost ako strach.Neviem,mozno by aj strach dosiel,ale kedze neviem termin tak skor ten hnev.Bojim sa aj toho ze nic nenajde a vysledky mozem hodit do kosa.

zuzika6

Vera,bola som...
Mysliš moje foto pred? Tie mi poslal,ale až po operacii.Ale ked mu napišeš mail,ale niečo podobne bude mať nafotene,myslim,že ti to pošle.

vera007

zuzika ahoj,myslela som podobny pripad ako ja,co operoval Dr.Trska..neviem si to na sebe predstavit..a kedy sa s tebou skontaktoval,posielal ti fotky pred?