Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzana123

Este jednu otazku bola ste niektora operovana tak asi 6 dni pred menstruaciou. Moj cyklus sa trochu zmenil a mam ho posunuty tak mi to akurat vychadza takto zatial (-: Dr Cerven je tak zaneprazdneny, ze radsej ani nechcem skusat menit datum, len sa modlim aby mi to prislo skor. Myslite, ze by to mohol byt problem?

zuzana123

Karla a Montrela, mohli by ste mi poslat vase fotky prosim na moj email s pred a po op? Som objednana na operaciu v maji k dr. Cervenovi do BB. Rada by som videla jeho pracu predtym ako ja zalahnem na operacny stol. moja email zuzibazelova@aol.com

ivica

vera007, 250ml

ladybug, nie pokiaľ som bola pri vedomí, nič mi na nohy nedali ani po zobudeni som nič nemala zabandažované na nohách