Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Meggy mne zostal obvod rovnaky ako som mala po op tak mam aj teraz,presne ako hovorila Liza mne len sadli ale je to velky rozdiel

meggy

Mne teraz proti bolesti zamerá Ibalgin 400, panadol mi nezaberá , ale chrbát cítim stále, spím v polosede, no nie je to jednoduché. Neviem kedy budem spať na boku.

liza

meggy
ano,zdaju sa mi male.Chcela by som vacsie.Myslim,ze ti len sadnu,ze sa velmi nezmensia.Aspon u mna to tak bolo.

liza

meggy
to mas dobry obvod,to by som brala.Ja mam po operacii 90.Aj ja som mala taky pluzgier,nic som si nan nedavala,len si ho prelepovala a pekne sa zahojil.

meggy

Včera som si náplasť trocha odlepila, vodička odtiekla a teraz je to znova prilepené, s benzínom som si to dezinf. ale to svrbí ..poraďte, vďaka.

meggy

Líza,
aspoň teraz čo som 3 deň po, sa mi zdajú až veľké, ale že vraj to odpuchne, dokonca lekár mi vravel že skoro každá po odpuchnutí povie že mohli byť aj vačšie.Kočky urobil sa mi dole pod náplasťou taký vodnatý asi 3-4 cm akoby pľuzgier, hrozne to svrbí, čo mám robiť, nemali ste tiež taký problém?

kossi

Tak ju vysaď tak 3 dni pred opkou, to by si ešte nemala dostať. No ja som vysadila, odporučil mi to chirurg aj gyndoš. Len ja keď som vysadila, tak som vedela, že presne dostanem menzes o 5 dní, tak teraz pomaly končím a v stredu mám opku.