Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manuel111

ahojte kočky,moja frajerka si chce dat silikonove prsia, aj ked si myslim ze by nemusela a teraz jej doktor povedal nech si da tych 270ml a boji sa ze to bude vela, co si vy myslite lebo mna moc nepocuva lebo si mysli ze chlapi chcu iba velke prsia :-))pripadne ak niejaka baba s vas ma fotky po op by sme sa velmi potesili.

kossi

Lienka, ja som si ich videla po týždni a aj to len po ležiačky, také pekné tortičky to boli, veľmi som sa potešila. Neboj, určite to bude super pocit.

zuzika6

Vera,pôjdem vo štvrtok a pridem ťa pozrieť.OK?Keby si niečo potrebovala priniesť,napiš mi sms alebo cinki.

lienkaBB

ahojte baby aké ste mali pocity keď ste si mali 1krat vidieť svoje nove prsia?Mam 11dni po OP a v piatok idem na stehy tak ich uz aj uvidím,ale mam dosť strach neviem aké to bude ,zatiaľ mi pripadajú dosť hrozne myslím tvrdosť a tak.Mala niektorá takéto obavy?Ako sa vám pozdávali po 1krát?

vera007

ladybug..dakujem,ja mam vsetko Ok..len mi treba ist na int.vysetrenie..bola som tam dnes a nieco sestricka splietala o Are,preto sa pytam..ci staci na internom EKG a vysetrenie alebo treba aj Aro vysetrenie?Len to som chcela vediet,ci ta z interneho posielali este tam.DIk.

ladybug

vera 007, ja som bola na krvi + moč, a potom ekg + záverečné interné vyšetrenie. všetky testy som mala ok, len som nakoniec prechladla a dr to odložil, pre istotu. jéééj, ešte som bola na sone prsníkov