Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Carie

kukina: asi ti to zasivali vnutornymi stehmi ktore sa same vstrebu. to som mala aj ja a tiez mi trcal kusok nitky. nemusis s tym nic robit, alebo si to mozes vytiahnut ak sa da, ako chces. ja som s tym nerobila nic a zmizlo to samo.

star11

ahojte moze mi niekto z vas poradit,,Kde by mi urobili silikonove prsia do 65 tisic??a este sa chcem spytat na plastickeho chirurga Dr Mladeka z Nitri??mate nejaku skusenost?dakujem dakujem dakujem!

hops

Dik vám za podporu.
zuzka24
to je super také si aj ja predstavujem.
kukina
pri niektorých op sa dávaju aj vnútorné stehy...neviem či aj pri prsiach.., ale tie by sa mali vstrebať a niekedy to telo vylúčo von ak je to väčšia nitka to sa stalo aj mne na bruch, ale zhojilo sa to pekne.

vera007

hops..ja som mala take iste pocity ako ty,ale to urcite vacsina z nas co uz mame po op..nemysli az tak na to..bude to dobre.

vera007

hops..drzim palce, je to tak zhruba za mesiac..ja som sa tiez nevedela dockat..neboj to uz ubehne..a kde ides na op?
Myslis ze nebude vadit to teplo v solarku?

hops

vera007
ja by som sa opýtala dr na tú necitlivost a plávanie. Do solárka si prelep jazvu a je to OK.
Ja mám termín 19.8. tak som celá nesvoja aj sa teším a bojím zároveň.

kukina

ahojte.prave som zistila,ze v mojej jazve sa nachadza kusok nitky-asi 3cm!!!lenze lekar ma dovolenku!myslite,ze to nebude vadit,ak to tam este nejaky cas ostane???bojim sa,ze sa mi to tam vrastie...