Star11,
je to velmi na dlho,urcite viem ze by som uz k nemu nesla. odbornik moze byt dobry,ale jeho starost konci tym ze urobi operaciu.A to musim podoktnut ze na operoval po znamosti....od zaciatku som nemala z neho dobry pocit,ale doverovala som tomu znamemu.len v skratke o nasich stretnutiach..prva konzultacia (10minut)co chcem,co si mysli on a kedy,dalsie stretnutie pred operaciou,pokreslil ma co ako bude,dalsie tri tyzdne po operacii(prisiel si ma pofotit)potom po dvoch mesiacoch,potom po necelych 9 mesiacov,podotykam ze vsetky stetnutia som si musela vyzobrat sama,pretoze nemacas na take detaile ako su kontroli,o vsetko sa musel starat znami Dr.,ktoreho bola klinika kde ma operoval,mala som dost problemi po operacii(nie s prsiami)ktore sa tahaju do teraz..vela krat som premyslala ci to vobec stalo zato..tymto chcem pozdravit aj Pegy ktora mi velmi pomohla:o)cmuk cicus..no neak som sa rozkecala..je toho vela ak chces pozri si forum dozadu zhruba od zaciatku septembra 07 vtedy som bola,pisem tam aj o problemoch co som mala.