Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ariell

Mne robili aj RTG pluc, krvnu skupinu a celkovu preventivnu prehliadku.

Boze, ja som dostala mierny sok ked som videla prvy raz tie jazvy. Mam rez okolo celej bradavky, cez prso a pod prsom. Robili mi aj upravu. Nie je to pekne, ale dufam ze sa to nejako vyhladi. Mam contractubex gel a Heparoid, tak natieram. Ale ak by ste mi poradili aj cosi ine, skusim. Pomohol by aj repik? Som 3.tyz. a kazala mi nosit sportovu podprdu, vraj to rychlejsie sadne. Ale na noc nosim tu eroticku. Vraj za 3 tyzdne mam zrusit aj tu. Nie je to skoro? Tak hadam mi nebude radit zle. Vo vystrihoch to vyzera skvelo, uvidim co mi na to povie manzel, este to nevidel, dnes dorazi na slovensko.
papapa

sweetlemon

Babeny, je v tych predoperacnych aj RTG pluc? Som sa to docitala na stranke snopu, no ja som pocula len o sone, krvi a ekg, teda...co vsetko to obnasa?

sweetlemon

Dnes mi pisal Trska, ze 5.9. mam termin, doteraz som bola nervozna, ale teraz to je uz na nevydrzanie, velmi sa tesim :) takze tiez uz len predoperacne a idem na to :)
Lialia
na predoperacne ti predsa moze zabezpecit aj klinika, na ktorej ti budu robit operaciu, nie?

Lialia

Dievcata, help, kocky kde ste boli na predoperacnom? potrebujem ist niekam do skuromneho zariadenia a neviem kam..

bianocka

Ahojte dievčatá.
Hlásim sa po mesačnej dovolenke. Ste tu samé nové kočky. Dúfam že vám toto forum pomože tak ako nme pred operáciou.
Ariell
Podla mojho názoru sa velmi nenamáhaj ešte aspon 2 týždne. Sama mám dve deti a viem čo to je. Treba sa šetriť ešte je to čerstvé.Všetko dobré.

silvia a

Star11,
je to velmi na dlho,urcite viem ze by som uz k nemu nesla. odbornik moze byt dobry,ale jeho starost konci tym ze urobi operaciu.A to musim podoktnut ze na operoval po znamosti....od zaciatku som nemala z neho dobry pocit,ale doverovala som tomu znamemu.len v skratke o nasich stretnutiach..prva konzultacia (10minut)co chcem,co si mysli on a kedy,dalsie stretnutie pred operaciou,pokreslil ma co ako bude,dalsie tri tyzdne po operacii(prisiel si ma pofotit)potom po dvoch mesiacoch,potom po necelych 9 mesiacov,podotykam ze vsetky stetnutia som si musela vyzobrat sama,pretoze nemacas na take detaile ako su kontroli,o vsetko sa musel starat znami Dr.,ktoreho bola klinika kde ma operoval,mala som dost problemi po operacii(nie s prsiami)ktore sa tahaju do teraz..vela krat som premyslala ci to vobec stalo zato..tymto chcem pozdravit aj Pegy ktora mi velmi pomohla:o)cmuk cicus..no neak som sa rozkecala..je toho vela ak chces pozri si forum dozadu zhruba od zaciatku septembra 07 vtedy som bola,pisem tam aj o problemoch co som mala.

zuzka24

livaa,
tak to je fajn,lebo tu co sa deje...nechape asi nikto.strasne.rada by som vedela kedy to naozaj prestane...potom poslem nejake fotky.