Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maja222

Biasa, v piatok Ti poviem. Idem k doktorovi s dohodnúť na veľkosti a aj výrobcovi. Potom Ti dám vedieť. A Ty máš aké?

zuzka24

biasa,
neboj sa,bude to dobre,urcite to zvladnes a budes este vacsia kocka.budem na teba mysliet a drzat ti palce!!!!:)))

biasa

maja222:a ake si si vybrala(velkost,tvar), ku komu ides? ja sa tak bojim:-(inak moj otec o tom nevie a ani mu to neplanujem povedat zabil by ma...

maja222

Biasa,
tak to máš super. Ideš o 2 týždne skôr ako ja. Potom mi budeš referovať aké to bolo. Držím palce.

maja222

Dievčatá,
a neviete či všetky tie predoperačné testy robia aj v Prievidzi v CIBAMEDE?
Mne sa moc nechce behať od doktora k doktorovi.

veronikaB

Ariell,
ahoj aj ja by som chcela ist aj na upravu ale musim pockat kým dokojim prosim Ta davali Ti aj silikony??? Urobili Ti to naraz alebomusis trochu pockat a az potom Ti daju silikon,niekde som to citala ze to robia na 2x.
Dakujem Ti pekne za odpoved

sweetlemon

Ariell
dakujem za odpoved,tak uvidim,co mi budu robit.Co sa tyka tych jaziev,nejake som videla a celkom pekne sa to zahojilo,spociatku to vyzeralo nepekne,ale neboj,bude lepsie,asi treba len vydrzat :)