Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

Tak som sa teraz vratila od Trsku,dam mi papiere na predoperacne a tak,uz som taka nervna z toho, inak stoji to 79600.No to cakanie je asi najhorsie :(

miu miu

ahojte babenky, chcela by som sa spytat niekoho, kto uz ma prsia spravene ake to bolo po opke.Velmi to bolelo? ako ste to prezili? a take bezne veci ste po kolkatich dnoch zacali robit? napr. umyt vlasy, ucesat, nalicit? najest sa? a pod? Aj vam dali nejake lieky proti bolesti? prosim moc sa bojim a chcem vediet vsetko. napiste mi, budem rada kazdej odpovedi.

sweetlemon

Ahojcek,tak som sa pytala dr.Trsku na to,ze mam dostat v den operacie a povedal,ze ak sa mi prsia moc nezvacsuju a nebolia predtym,tak nie je problem.A mozem si u gynekologa vyziadat tabletky na oddialenie.No tak ja v prsiach ani necitim,ze mam dostat,tak to bude v pohode :) tesim sa
Inak baby,pocula som,ze ak mam herpes na ustach,tak nemozem byt operovana.Je to pravda?Pretoze ja mam herpesy skoro stale,najma ked som v strese a to pred operaciou urcite budem...prosim ak nieco viete,dajte vediet, dakujem

zuzka24

hops,
no urcite viem ako sa citis:)))ale neboj,potom uz bude dobre...mna strach posledne dni pred akoby opustal,proste doverovala som lekarom:)))okolie?tak ten komu som to povedala si ich popozeral a ten kto nevie...neviem.zatial mi nikto nic nevravel.ale som spokojna aj s velkostou aj so vsetkym.super.uz si sa rozhodla pre velkost?

sweetlemon

Baby,ktore ste boli u Trsku, boli ste niektora na predoperacnych v SNOPe? Neviete, co sa tam za to plati?
Dakujem za info :)

hops

zuzka24
Už by som to chcela mať za sebou. Asi sa viac bojím ako teším, je to taký zvláštny pocit...asi vieš o čom hovorím.
Mala som naplánované, že všetko doma upracem aby som sa potom kľudne zotavovala, ale som nejaká paralizovaná na všetko kašlem a len sa motám. Čo tvoje okolie? Všimlo si to?