Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

cheri
on ich este nevidel len v podprsenke lebo som si ju este nedala dole ale omacava a spokojny len stale, ze ich uz chce vidiet a kedy ich uvidi a co vsetko potom s nimi bude moct robit :D ako male dieta

Cheri39

ešte som zabudla, zdá sa mi, že tie strie tu ako problém nikto nespomínal, myslím si, že ak si prská opatrne trochu nakrémuješ, nič sa nestane...

Cheri39

malachi, ja som ani nemala veľké bolesti, bolesť cítim, len ak urobím nejaký nevhodný pohyb... ale lieky si nedávam
skôr ten tlak cítim, hlavne keď sa nahnem alebo keď vstanem z postele...
tiež neležím, a aj tak neviem spať, jediné, čo ma bolí, je chrbát... inak sama sa v pohode umyjem, aj do práčky dám, prádlo poskladám, len sa ešte bojím vysávať a nemôžem sa veľmi načahovať...aj mne sa zdá, že mi vlasy nejak padajú, ale to by sa malo upraviť, možno to bol taký šok, však tá narkóza je riadny humus pre telo...

malachi

inak mne v zacali strasne vlasy padat uplne v chuchvalcoch nestalo sa to aj vam?myslite,ze to je z tej narkozy?lebo po prvej op som nemala taky problem (a aby ste si nemysleli,ze to zvladam extra super bez problemov aj herpes sa mi vyhodil a to som ho nikdy nemala :D

malachi

cheri
no ved tak nema ale ta koza nepopraska? :/ strie veru nechcem mat
a ako sa mas?este mas bolesti?mna len svrbi chrbat a nedociahnem stale chodim za priatelom nech ma poskrabka :D ale zvladla som aj obed v restauracii a nakup uplne v pohode,cez den vobec nelezim,chodim,sedim nech v noci spim.

Cheri39

malachi, tá pooperačná podprda by sa nemala vlastne do tej prvej kontroly rozopínať, takže s krémovaním asi treba počkať...
kleopatra, ty ideš v sobotu? a kam?

malachi

baby to sa nemozem ani nakremovat po op?nepopraska mi koža a nebudem mat strie ked tu kožu nebudem premastovat??
zuzka
na to mlieko sa pytalo vela bab na omlazeni ze sa im to stalo,ze im opat zacalo tiect takze sa to asi deje, ale radsej zavolaj dr. pre istotu
kleopatra
no tak to sa uz tesis ci aj trochu bojis?drzim palce

Cheri39

zuzi, určite to nie je nič vážne,predsa len, opka je zásah do prsníka teda poriadny, barborka10 má pravdu, zavolaj si a daj vedieť, čo ti na to povedali...