Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

Malachi
to je ale uptrpenie co :P. inak ja viem, ze laloa to riesila aspon vlhcenymi obruskami. tak ked tak skus radsej to. lebo keby sa kremovala mohla by si si to tam asi vselijak poposuvat..vydrz pekne, potom sa mozem kremovat 3x denne :p

malachi

barborka
no ja som sa ho na to zabudla spytat :/ takze nemam kremovat vravis?ja som myslela aspon tak nejak popod podprsenku :D

barbora10

lia,malachi

ano,prska treba kremovat,ale ak doktor kaze do stichov podprsenku nerozopinat a nedavat dole,tak asi treba do vtedy vydrzat a zacat s tym az po stichoch.lebo po stichoch mozeme konecne aj sprchu celeho tela,takze asi vtedy zacat aj kremovat.

lia a ty sa vlastne ako citis?kolko si uz po operacii???

malachi

lia
dakujem a teba kto operoval?ja som len 3den po op takze uz takto skoro mozem nejak popod tu podprsenku?lebo mne to pride take logicke ze ta koza trpi v tom zavreta napnuta ale ked ju nesmiem davat dole

Lia86

Malachi,

Po opke treba prská krémovať, mne dr odporučil modrú indulonu- tú obyčajnú, že stojí pár korún a je najlepšia, bo je poriadne mastná, čo môžem teda potvrdiť. Je fakt super. Tá koža je predsa napätá a trpí. Takže fajne indulónová aróma po mne, xixi

bon bony

leus popravde si nepamatam, ale zle si sa ku mne nespravala,to by som si pamatala :D ja pisem vseobecne co si poslednu dobu pisala take vyryvacky, mozno si taka prostoreka ze nevazis ako to mozu zobrat ostatni,alebo ti to je jedno. na tom by si mohla popracovat,lebo si videla,ze sa to moze hocikoho dotknut,nemyslim ze by niekto inac proti tebe nieco mal.kazdy mame svoj nazor ale niekedy je lepsie si ho nechat pre seba. a klud uz, nechajme to tak

maria1113

Baby, to si ani neviem predstaviť, že by zrušili toto fórum, už som si naň tak zvykla, že by mi chýbalo. Treba sa nad toto všetko zlé povzniesť a nevšímať si negatívne reakcie.

bon bony

leus vsetko ok ??? preco by som mala cusat? pisem svoj nazor presne tak ako ty a to ze si zrusila termin a vzala som to ja, som sa ti podakovala, to co robis tu, je druha vec. tak tisko a chod sa realizovat na ine forum. to je moj posledny prispevok na teba

maria1113

Ahoj zuzka, prosím ťa, už ti to prešlo, to mlieko , čo ti dnes tieklo z bradavky? Normálne som sa zľakla, keď som to čítala