Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

cheri ja som tiez zvedava ako sa budu menit,dufam ze nebude nejaka faza v ktorej budem nejaka nespokojna:)))
keby sa to tak dao vidiet dopredu ake uz budu nastalo,co? :))

laila laila

NO ESTE NIECO LEUS
TVOJE KOZY NEBUDU PEKNE NIKDY
LEBO SI ZAVYSTLIVA HLUPA XUDERA A DRUHYM UBLIZUJES...TY NEDOKAZES BYT NIKDY SPOKOJNA A NI TI TO NEZELAM ZA TO AKO TU INYM BABAM UBLIZUJES
KAZDY SI IDE DAT UROBIT KOZY BO MU NIECO XYBA...TAKZE CAKA SKOR PODPORU
TEBE XYBA HLAWNE ROZUM
RACEJ SEM NEXOD...A HLAVNE NIE PO OPKE BO BUDES MAT TOTALNU STRATU SEBAVEDOMIA DO KONCA ZIVOTA

laila laila

A ESTE NIECO PRE LEUS
SI SKAREDA SOSOVICNATA SVINA DAVNO ZAZENITOM A VYPADNI Z TOHTO FORA NEZ TA NIEKTO NAHLASI TY HLUPANA

Cheri39

laila, super, že sa ti to upravilo a že si napokon spokojná... chce to asi veľa trpezlivosti, ale tá nám ženám väčšinou v takýchto prípadoch - ak ide o krásu, chýba
ja som len 5 dní po, takže je to veľmi čerstvé,
som zvedavá, aké budú o pol roka

laila laila

sya...z toho si wobec nic nerob...aj ked to maloktora prizna...skoro kazda mame po opke niaku tu aspon malu xybicku ktoru by sme tak racej nemali ale neupozornujeme na to...ja som v domneni ze samu seb presvedcim ze s tymi mojimy som nadmieru spokojna pisala ze som najviac spokojna ako mozem byt a podobne kecy a len jednej kocke som v skutocnosti napisala ze to mohlo byt inak...a jeden cas som doma vyrevovala ako mala...ze naco som myslela ked som na tu opku isla...ze som dufala vo vacsie kozy a akurat som teraz znetvorena a tak...ale to som zase prehanala...mala som istu hlupu predstavu o tom ako by mali vyzerat a ked nebola presne taka tak som zacala byt po xvilke nespokojna...ide o to ze ked mi odpuchli tak som este úar mesiacov mala lave vacsie a aj mi islo viac do boku...smerom von nie dovnutra k pravemu...a dokonca som maal aj pocit ze mam jednu bradavku inde(trochu viac hore) ale to som sa tiez len sama nahaluzila po tom co som videla fotky nasej playmate cifrovej...
ked chces pozri si moj album...
a aby som to ukoncila pozitivne...
momentalne som naozaj totalne spokojna...pretoze kazda nezrovnalost sa mi po uz vyse pol roku totalne stratila a teraz na nich nevidim nic zle :))
ked premozem lenivost tak sa odfotim a poslem nove fotky...teraz mam totiz prsia rovnako velke(ak nepocitam to ze som aj pred opkou mala lave o nieco malicko vacsie) a ani jedno mi nejde do stran a zacali vyzerat celkom dost prirodzene naschval nenosim podprdy uz lebo ja chcem aby mi trosinku "ovisli" nechcem vyzerat ako nejaka pamela anderson :D a aj ked ich gravitacia ovplyvni trosku tak ci tak ovisnute naozaj nebudu nikdy tak si myslim ze snad robim dobre...pretoze sa mi naozaj zda ze potom zacali viac prirozdene vyzerat
ja som tym co ma riadne stehna a ritisko a tiez us aj pupik mensi ale ruky mam ako pavuk a kozy som ziadne nemala...a hlavne hore nad kozami mam este aj po opke same kosti co tam tak nexutne vystupuju...hore skratka nepriberiem nikdy...kazdy je iny...moje budu skratka vzdy vyzerat aspon troxu neprirodzene...take gulate...slaba vrstva tuku vies... :D
tak sa uz netrap ludskou hlupostou :D
:x

Cheri39

malachi, veľmi trefné...
my sme mali stres pred opkou, oni ho majú teraz :-)
ale vážne, ten stres ešte zo mňa úplne neopadol, chce to čas, ja radšej opatrne, hodnotiť budeme tak o 3 mesiace

bon bony

inngridka tak tak ,ty si uz v suchu:))

malachi podla mna sa strie neurobia,praveze niektore baby pisali co ich mali ze po opke zmizli,lebo sa ta koza vlastne natiahla alebo boli menej viditelne, tak podla mna sa urcite neurobia