Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tinda

slonik ja som dreny mala,dokonca 2dni a myslím si,že sa nedávajú len tak pre nič za nič,takže ja som bola rada,že ich mám.Mna napr.vyberanie drenov vôbec nebolelo,ale je pravda,že po ich vybratí sa mi dosť ulavilo.

bellinka

baby

v chirmede su len 2 lekari a dost casto byvaju obidvaja pri op :) dve hlavy dokopy , 4oci to nemoze dopadnut inak ako dobre :)))

bon bony

inngridka dakujem:)) ale s mojim zakladom co som mala neprekonam kocky co maju foto v galerke /myslim od cervena/,tak neviem ci sa ti veru budu pacit:)))

leus ved ja som bola vdacna ze som to tu vychytala na fore,ze rusis termin a hned som volala, len ked je tu dobra atmosfera, kazdy si radi,pyta sa co a ako - na to je toto forum, tak na co je dobre tu robit dusno?? a robis to uz dlhsie, nechapem co mas z takych vyryvaciek?

slonik do 24h musis byt s niekym kto na teba dozrie, stat sa moze hocico, ale neviem ci je dobra volba tvoja kamaratka co bude na tom rovnako ako ty...

Cheri39

sloniik, toto bola moja prvá narkóza... a môžem ti povedať, že ešte celý ďalší deň som bola omámená... drény sme nemali, a baby, ktoré s nimi mali skúsenosti, hovorili, že nikdy viac, že ich to bolelo, keď im to lekár vyberal...ale osobne som nikdy drény nemala, takže neviem...

zuzkas

ešte to som zabudla napísať,že ale domov v ten deň by som po zákroku určite nešla!to by som si radšej zvolila inú kliniku!ako už cheri napísala stať sa môže všeličo a je dobre byť pod odborným dohladom!!

zuzkas

sloniik mne napríklad po narkóze nič nebolo.cítila som sa malátna,akoby som mala nižší tlak,ale to je všetko.vôbec som nezvracala,zjedla som celú večeru,potom som si dala koko tyčinku,vypila som flašu coly.na druhý deň som už vôbec necítila že som v narkóze.každé telo to inak znáša.môj 2 ročný syn bol v narkóze/vyberali mu oboje mandle/ a už 3 hodiny po pil čaj,večer papal večeru.zvracal raz a takmer celý deň prespal.

sloniik

Žiaľ nieje :o(
Keď som sa spýtala, ako je to s hospitalizáciou po operácií, povedal, že sa cca po 4 hodinách ide domov.Späť do ZA sa určite nemienim trepať. Skúsim na tom trvať, že chcem byť pod lekárskym dohľadom

Cheri 39, tondy
v narkóze celkovej ani lokálnej som v živote nebola, vôbec neviem ako sa po nej bude moje telo správať. Až na druhý deň po narkóze je to lepšie?Vy ste mali dreny?

tinda

no ja si tiež neviem predstaviť ísť rovno domov po zákroku,ved som nebola schopná ísť ani sama na záchod,hlava sa mi motala,ja by som to neriskovala...ja som si dokonca priplatila dalšiu noc v nemocnici,sloník tam nie je taká možnosť?

Cheri39

sloniik, mne bolo po narkóze tak zle, že mi sestrička musela dať injekciu proti vracaniu, takže keby ma poslali domov, asi by som o pár hodín letela na pohotovosť, takže určite je lepšie zostať tú prvú noc na klinike...
a penzión, jedine, ak sa tam bude niekto o vás starať, lebo možno ti bude dobre, čo ti prajem, ale môže ti byť aj strašne zle a potom to už nie je sranda...

maria1113

martinka aha a ty sa cítiš na tú lokálku?
Mojej dcére(12ročnej) vyberali pred dvoma rokmi znamienko, dosť veľké v lokálnej anestéze a zvádla to nad naše očakávania. Doktor sa bál, či nebude vyvádzať, ešte ju chúďatko priviazali s remeňmi, keď som to videla, tak mi bolo zle. Potom ju všetci vychvaľovali aká bola statočná, že ani nemukla.