Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

martinka 54, neviem už presne, čo ideš upravovať bradavky? Ja si myslím, že toto by sa dalo zvládnuť aj pri lokálke, keď aj prsia pod žľazu dávajú aj v lokálnej anestéze. Ja viem, mne sa to dobre hovorí, tiež by som rozmýšľala, či ísť do celkovej alebo lokálnej. My ženy toho znesieme veľa.

sloniik

Michela
prečo bola kamarátka rada, že môže ísť hned po operácií domov? Ja by som teda domov nechcela ísť ani zanič. Lekárska starostlivosť je lekárska starostlivosť...a ešte keď sú dreny, veľmi ľahko sa môže niečo skomplikovať.
Maria1113
penzion bude síce blízko kliniky, ale chirurg tam so mnou nebude, iba kamoška a tá bude tiež po operácií :o) Ale doktor stále tvrdí, že má s takouto praxou veľmi dobré skúsenosti. Asi mi neostáva nič iné, len mu veriť

martinka54

maria1113
ja tiez rozmyslam ci celkovu alebo lokalku, ale uz idem len na malu upravu a doktor vravel, ked sa rozhodnem pre celkovu, ze po 4 hodinach ma pusti domov, ked budem stabilizovana

maria1113

sloníík, to je ťažko povedať, určite by sa to malo vymeniť po niekoľkých rokoch. Gravitácia urobí svoje. Ani prsníky po takom dlhom čase určite nebudú už také pevné ako po opke. Ale v takom veku už mi to bude jedno.

maria1113

ahoj michela, ja som to tu už písala, že si neviem predstaviť po takom zákroku v plnej narkóze ísť domov.

maria1113

Ahoj sloníík, tak si sa teda už rozhodla, no dobre si to vymyslela s tým penzionom. Čo sa týka zväčšenia kyselinou hyl. to by som asi neskúšala, je to dočasné a postupen sa to vstrebe do tela, sú to podľa mňa zbytočne vyhodené peniaze.

Cheri39

sloniik, cena pribl. ako silikóny, zväčšenie max. o 1-2 čísla, dočasný efekt asi 1,5 r., do 2 rokov nesmieš otehotnieť a nedoporúča sa slnenie a žiadne prehrievanie tela, lebo vtedy sa tá kyselina rýchlejšie odbúrava
a tu by mali byť fotky www.plasticka-chirurgia.tv