Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

barborka10 má pravdu, toto fórum nie je o výmene názorov, nikam to nevedie, dohodnime sa, že budeme reagovať, len ak niekto bude potrebovať poradiť alebo ponúkne cenné rady, ja osobne som tu našla, čo som potrebovala, a ak budem vedieť poradiť, tak rada poradím... držím palce všetkým, ktoré to už máme za sebou, rýchle uzdravenie, a všetkým, ktoré to ešte len čaká, aby všetko dobre dopadlo, bez ohľadu na to, akého dr. si vybrali... trikrát hurá pekným prskám! :-)

clang

Ahojte babulky,
fuu tu sa teda spustila debata. presne tak, mala by sa dat za tym vsetkym uz hruba ciara. ved si zoberte aj to kolko nas sem chodilo a uz sa tu po vacsine opakuju len tie iste mena..a uprimne ked si chcem nieco precitat, a vidim tu len dotahovanie s leus tak ma toto forum ani nebavi..

a inak som teda zvedava ako budu tie moje vyzerat po pol roku. na tu zmenu k lepsiemu :DDD: a inak baby opuch je ako dlho??az tri mesiace?? lebo ja mam pocit prave, ze to jedno mi odpucha nejak inak, ale tym ze som mala iny implantat neviem ci je to uz finalna podoba alebo co..

Malachi
inak ty mas aku tu pooperacnu podprdu??

Laila
pridaj fotky, som naozaj velmi zvedava ako sa zmenili.

barbora10

tymto by sme mali tuto debatu ukoncit a viac sa k nej nevracat,pretoze sa moze stat,ze kvoli nam tuto temu zrusia a mnohe dievcata,ktore budu chciet naozaj poradit a podporit,tak nic take ako silikonove prsia nenajdu.dajme za tym proste bodku,nech sa nove dievcata,ktore to este len caka nezhrozia,ze ci nie su v inej teme.

leus

barbora 10
a nechapem co ma na mna utocit nejaka nova koza co ani nema nic spolocne s doterajsimi debatami a na jej adresu som nikdy nic nepisala...

leus

laila laila
no po tomto tvojom primitivnom uryvku neviem komu tu naozaj chyba rozum, nemam v povahe nadavat na ludi, ja sa nad tebou radsej pousmejem :) taki ludia ako ty ma nemozu urazit...este nieco?Radsej nepis prosim ta nic...takto sa spravaju jedine ciganky na ulici :)

malachi

laila barborka
velmi pekne povedane
bony
bolo to tvrde, ale ona tu tiez nikoho nesetrila
cheri
hah no to sme zvedave vsetky :)

barbora10

dievcata z vlastnej skusenosti viem,ze tie prska po pol roku vyzeraju uplne inak.vsetko sa meni k lepsiemu a krajsiemu:-)po operacii sa hned velmi pozorujeme a cakame,ze to bude od sameho zaciatku podla predstav,ale to chce cas.ja som mala opuch 3 mesiace a po celu tu dobu mali moje prsia neforemny tvar,takze trpezlivost ruze prinasa.nesmiete hladat tie chybicky hned na zaciatku,pretoze vtedy ich s najvacsiou pravdepodobnostou najdete.mnohe ste operovane teraz cez zimu,takze maju vase prsia dost casu na to,aby v lete vyzerali v plavkach a vystrihoch fantasticky.