Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

barborka tak nám asi šibe už všetkým čo sem chodíme!aj ja stále pozerám všade prsia,už som našla tak strašne veľa stránok s fotkami,až nechápem načo to robím,keď už som po...a tiež má muž stále poznámky že som vkuse na fóre,alebo ja ho volám poď pozrieť aké má táto prsia.v kúpelke sa prestrčam a stále porovnávam a muž keď ma chytí,tak mu poviem nemôžeš,lebo mi niečo posunieš..,bojím sa o ne ešte!

zuzkas

maria no,šlo mi mlieko,ale zatial som dr.nevolala,teraz mi zase nejde.malachi ma trošku upokojila,keď písala že aj iné baby to mali..tak hádam je to v poriadku a prejde úplne.

barbora10

lia

to je normalne,ze si tvoj priatel mysli,ze ti uz z prsiek sisi.u nas to nie je inak:-)ked som na pocitaci a priatel ide okolo,tak vzdy iba zakrici,pozdrav dievcata na fore,alebo poznamka tipu budem hadat.bud pozeras nejake prsia,alebo silikonove prsia,alebo proste nieco kde su prsia.alebo este jednu poznamku zvykne a to ze mozem hadat?kabelky,parfemy,alebo silikonove prsia.uhadol som?a ked pocujem z izby,ze krici barborááááááá,tak viem,ze zapol pocitac a tam vsade same ikony s fotkymi prs:-)ale tak keby ma teraz zabil,tak za dobre spravanie by bol za par rokov vonku.

Florida

malachi ahoj :-) drz drz :D hihi este sa ich nanatieras :-)))))) bambulky :D Muz sa na mna usmieva je mu to mile i smiesne ako si kazdy den starostlivo natieram prsia :D aky pocit :D dobry myslim ;-) kedy ides na prevez ? a kedy ti vyberu stichy ? myslim ze po preveze to znamena ze ti daju dole obvaz ak teda mas lebo ja som pod tou ako ste ju tu uz nazvali paradne ze "retro" podprda mala obvaz tak ked mi ho dali dole uz som si ich kremovala

Florida

Lia :-) ja som dva a pol mes po a presne mi z duse hovoris tiez by som uz rada cosi robila aspon na power jogu alebo co pri zumbe sa asi moc natriasas ale zase joga je taka ze pri nej pouzivas svalstvo a samozrejma aj dost prsne tak neviem mozno skor ta zumba obliect si nejaku pevnu sportovku... ale neviem kedy je vhodne zacat alebo respektive dokedy vydrzat este :-)

Lia86

Inak rada by som začala už chodiť na zumbu alebo aerobic, ale mám strach trošku, že sa tam skáče, kedy ste začali s podobnými športmi?

barbora10

malachi

zatial nekremuj.tych par dni uz vydrzis.ja viem,ze ten pocit,ze sa nemozes osprchovat je neprijemny,ale vydrzis.a potom kremuj od rana do vecera:-)inak ja som tiez pouzivala vlhcene utierky.

Lia86

Malachi,

Ja som si začala krémovať prská po dvoch týždňoch od opky, až keď mi dr vybral stichy a odlepil tie špeciálne náplaste, ja som bola totiž tak oblepená, že mi trčali len bradavky:))) takže na prská indulona a na jazvičky repík, tie som mohla krémovať, až keď sa mi zlúpali chrastičky. Ale ja mám rez pod prskami. Bola som u Tršku.

Barborka,

Veru, už sú to 2 mesiace, čo som po. Cítim sa veľmi dobre, nič ma nebolí, ako keby som ani nebola na opke, až na ten plný dekolt. Prská sa menia každý deň na krajšie a krajšie, sú úplne mäkučké, robia mi len radosť, sa teším domov z práce, keď sa budem prezliekať, ako sa vyzvŕtam pred zrkadlom, len nemôžem pred priateľom, bo ten vraví, že mi z nich už hrabe:)Celkom viem pochopiť baby, ktoré sú pár dní po, aké sú nedočkavé, aj ja som bola, neskutočne, aj teraz som zvedavá, ako sa ešte zmenia za pár mesiacov. Ale som šťastná prešťastná, že som sa na to dala, stálo to za ten vybielený účet a bolesti tesne po opke.