Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laila laila

A PRE LEUS...

ZO NIE TEBE JE JEDNO CO SI MYSLIM...ALE MNE A AJ VSETKYM BABAM TU JE UZ KOMPLETNE JEDNO CO SI TY MYSLIS...SI HLUPA PRIZEMNA A ZAKOMPLEXOVANA XUDERA...A NA TOTO TVRDENIE TA NEMUSIM ANI POZNAT...

A NEX SOM SA VYJADRILA SEBEVIAC HLUPO....

NEZASTAVALA SOM SA SEBA LEBO MNA SI ANI LEN NEHODNOTILA...ALE VSETKYX ZIEN TU NA FORE...KAZDA Z NAS MA CI MALA ISTY KOMPLEX A TVOJE UBOHE PODPIXOVANIE A ZLE JEDOVATE RECI A OHOVARANIE JE NANAJVYS UBOHE...!!!

SA SPAMATAJ...!!!

ABY SI NAKONIEC NEBOLA TA CO SI NEBUDE MOCT PO OPKE ANI LEN FOTKY DAT DO ALBUMU LEBO SA SAMA NEBUDE MOCT NA SEBA POZRIET...NIEKEDY ANI NAJLEPSI DOKTOR TI NEZARUCI PRSIA AKE SI MYSLIS TY ZE BUDES MAT!!!

ABY SI ESTE NEBOLA PREKVAPENA A SKLAMANA...!!! VED SI ETSE ANI NA OPKE NEBOLA...

A CO CAKAS ZE PO OPKE TA TU NIEKTO POXVALI...SOM ZVEDAVA AKO TI ADNE KED TI KAZDY NAPISE ZE SI SI TO RACEJ ANI DAVAT NEMUSELA..KED BUDES MAT KAZDE PRSO INE....A VER TOMU ZE BUDES MAT!!! A KED TI BRADAVKY BUDU INDE SMEROVAT ALEBO BUDES MAT JEDNO VYSSIE AKO DRUHE...

UZ SA NA TO TESIM...NEBOLA SOM TU OD APRILA CO MAM PRSIA SPRAVENE ALE NA TOTOSI CAS NAJDEM!!!!

clang

Lia
to jak keby som ja pisala. ja tiez vzdy mam dole na liste forum. a ked niekto pride dole, tak len tak kuknem ockom ci to je vidno, alebo rychlo prehodim na NBS na kurzy. chichi :))

Barborka
no veru, niekto zaspava s pocitom ze co cez den zazil a ja rozmyslam prsia, prsia, prsia..

a najhorsie je ked idem do sprchy. bezne mi to trva tak hodku, ked si umyvam a zehlim vlasy. a teraz dve, lebo len hodku stojim pred zrkadlom a kukam. no konec s nami :))

Florida

:DDD haha ake ste podarene
jedna ovca druha ovca jedno prsko druhe prsko a chrrrr :D hahaaaaa dnes to skusim pred spanim ked sa mi nebude dat zadrichmat :D

laila laila

PRE VSETKY BABY :))

IGNORUJTE TU HLUPU HUS LEUS!!!
NACO JEJ VOBEC ODPISUJETE NA JEJ SPROSTOSTI...???

NIC SI Z NEJ NEROBTE A ANI SILU NEMINAJTE NA TO ABY STE TAKEJ XUDERE ODPISOVALI...VED JEJ ZENIETE VODU NA MLYN...ONO JU TO OMRZI KED UVIDI ZE UZ ZIADNA ANI JEDINA REAKCIA NA JEJ SPROSTOSTI UZ NEBUDE!!!

Lia86

No, aj ten môj už dosť frfle, musím sa mu ísť trošku povenovať, aby som si zas v kľude mohla sadnúť za pc:))))

barbora10

lia,zuskas,clang

niekto pocita pred spanim ovecky,niekto prsia.ved nas to raz prejde,alebo ze by nie?

a inak po 6-8 tyzdnoch uz mozete vsetko,teda aj sportovat.aspon moj doktor mi tak povedal.treba si vziat poriadnu sporovu podprsenku a nevidim v tom problem.

dievcata musim ist off,lebo uz zase pocujem to stare zname Barborááááááááá!!!

Lia86

Florida,

No veru, vyzerá to tak:)
V práci len dúfam, aby mi nikto nenakrkol na monitor, bo na spodnej lište by uvidel veľkým že silikónové prsia. Ja už som doslova závislá, neviem si predstaviť deň bez toho, aby som nešla na toto fórum. A Livka je hrozne zlatá, že stále spravuje galerku.

Lia86

Už mi je ho až ľúto, budem musieť asi vypnúť comp, ale zajtra budem mať opäť celý deň v práci toto fórum na lište a budem stále nakŕkať:)))