Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

Akurat som sa chcela spytat, ze preco sa mi tie fotky na omlazeni nezobrazuju..takze sa musim zaregistrovat?? ahaaa :)))

zuzkas

maria ako si tam pozriem fotky keď niesom registrovaná?lebo ja som sa tam už raz aj registrovala,ale nejak sa mi to nepodarilo...

zuzkas

avm
nevolala som tam nakoniec.uvidím,čo bude ďalej asi je to naozaj tým tlakom a dúfam to čoskoro samé prejde.ak nie,tak potom zavolám.inak baby aj ja som dala večer kukuričku,urobila sa mi z tohto fóra chuť:-).tiež mi večer muž povedal keby si sa mne tak venovala ako pc určite ho máš zapnutý non-stop...včera sa to tu pekne rozbehlo.

avm

zuskas
tak ako si dopadla, volala si s doktorom a co si sa dozvedela o vytekani mliecka?

Mne sa tiez este tvori, teda par kvapiek, ale nevyteka, som pol roka po OP. Ked som pred istym casom citila taky zvlastne skoro bolestive napatie v prsiach, zavolala som do BB a sestricka mi povedala, ze imlantaty mozu tlakom na mliecnu zlazu sposobovat podobne reakcie, ale ze nie je dovod na obavy.
Daj vediet, co si sa dozvedela TY.