Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

Cheri39

dakujem za info :) no ja sa hlavne bojim toho, aby to nezmenilo tvar, resp. asi sa implantat nejak nepohol. tak dufam, ze budem mat podobny osud ako kamoska, kedze tiez by som chcela odkojit dve detusky :) tiez mam pod svalom, tak ten ich snad udrzi na svojom mieste :)

Cheri39

sweetlemon, mám kamošku, ktorá má silikóny 6 rokov, bola s nimi 2 x tehotná, a bez problémov bolo aj kojenie, druhé dieťa ešte vlastne kojí, vraví, že nemá žiadne problémy...má impl. pod svalom

cocacola3

Lia 86
ja ziadne pirule som neuzivalaa ani neuzivam a padali mi :-) a o akých pirulach sa to vlastne bavite ? o antikoncepcií???ak ano tak ja mam teliesko ariannu :-) ta nie je hormonalna :-) či o čom sa bavite ... dufam že som nezadrela zasa :-D dačo

sweetlemon

ahojte babeny, som uz vyse 2 rokov po opke a veeeelmi spokojna. tak isto veeeelmi spokojny aj moj priatel :) buduci rok planujeme babo a chcela by som sa informovat, co mozem ocakavat? su tu momentalne nejake, ktore mali potomstvo po opke? nastali u vas nejake negativne zmeny v cicuskach?
inak rada by som vedela, ako sa dari tym, s ktorymi sme sa pred 2 rokmi utesovali a radili si :) vsimam, ze to tu stale uspesne fici, to je super, je to velka pomoc :) drzte sa vsetky babyyyyyyyyy!!!

lola 19

cheri bolí..stále rozmýšlam nad tým, ako môže ísť niekto po týždni po op do práce. ja by som teda nebola schopná. dúfam, že sa mi do utorka ulaví a zvládnem tú cestu do BB. mi mne tá sprcha vadí najmenej. sprchujem sa do pol pása, to ma osvieži. stačia mi tie utierky, našťastie sa moc pod pazuchami nepotím.

Lia86

Clang,

Ja aj kvoli tomu, ze HAK by si mala vysadit minimalne mesiac pred opkou, ale ja som dostala termin 3 tyzdne pred operaciou, tak by to nemalo vyznam, to preto. Brala som take vcelicky do brucha na riedenie krvi, tusim tri.

Mne nastastie po narkoze nepadali vlasy, ale mne sa hrozne mastila plet, esteze som si do nemocnice vzala cistiacu pletovu vodu. Pritom ja mam dost suchu pokozku, ale to bolo asi len dva dni.
Inak mozno to padanie vlasov ma spojitost s tym vysadenim HAK, kamoska tiez ked vysadila pirule tak jej hrozne padali vlasy...

laloa556

clang paráááádne sú tie 700-ky :)) ináč, sa mi zdá, že mi tie moje akosi viac odpúchajú, aspoň tam hore nad prsiami som mala akoby opuch a už to tam nemám.. včera som sa na ne tak zapozerala, že ako sa za ten mesiac zmenili. pačia sa mi ešte viac.. i keď sa mi zdá, že ich mám trošku rozdielne, ale to sa asi usádzajú každé inak.. ešte to neriešme, uvidíme čo nám povie dr. na kontrole.. taktiež som veľmi zvedavá na teba!!!

clang

Lia86
to je super ze si nemusela vysadit..ja hej a cakam kedy pridu aby som mohla zacat znova brat. inak mam minervu a som tiez maximalne spokojna. brala som ich 5rokov.

Cheri39

lola ahoj, ja mam byť v BB o 14, uz sa neviem dočkať, som zvedavá, čo dr. povie a hlavne sa teším, že sa konečne umyjem a zlikvidujem tie svinky, čo mám pod pazuchami ... kroch :-)
ešte stále ťa to bolí? asi si citlivejšia na bolesť, ale uvidíš, postupne sa to zlepší, chce to čas, aj mne sa to dosť vlečie...inak o.k.?
mňa to nebolí, len tlačí, jediné čo ma bolí, je chrbát, drž sa, v utorok sa potom uvidíme, pa...