Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

lola
tak to mi je luto ze ta to este boli, ja by som sla do roboty aj hned druhy den po opke.to uz som normalne varila a vsetko,na treti som uz vencila psa aj vlasy si sama umyla tak mozno ty budes horsi zaciatok lepsi koniec (dufam, ze naopak to nefunguje)
kleopatra neboj nic to bude v pohode(dufam aj ten druhy problem o ktorom si vravela)
vlasy som nijak neriesila uz to prestalo a z antikoncepcie to nebolo lebo tu som uz vysadzala aj predtym aj ked aj narkozu celkovu som uz mala a vlasy mi nevypadali a ten herpes nechapem nastastie zmizol po dvoch dnoch
cheri
vies moj herpes zmizol ale ty si este prasiatko :P

Cheri39

aha, tak asi robí len také menšie zákroky, viečka a pod., ale je tam aj telka a budeš odpočívať, na noc ti dajú tabl. na spanie, to rýchlo prejde, uvidíš...

kleopatra4589

cheri,

hmm..tak som to pochopila.. lebo doktor mi volal , ci chcem ostat aj cez noc, aby mi vedeli zohnat sestricku, co tam so mnou ostane... a potom povedal, ze pojdem na okňpku ako posledna z tych vsetkych dievcat, kedze ostavam aj cez noc..

Ospravedlnujem sa, nejako s ami to doplietlo :) prasiatka su lepsie ako herpes.. :))

Cheri39

kleopatra, a prečo si myslíš, že tam budeš sama? keď sme išli my s lolou, vedeli sme o sebe navzájom a okrem nás tam bolo dalších 5 na prsia a neviem koľko na očné viečka... určite sa s niekym zoznámiš... a zajtra o takomto čase už budeš mať prská.. držím palce

kleopatra4589

malachi, clang, cocacola

Dievcata, to vypadavanie vlasov ste aj nejako riesili?? Myslim, ci ste brali na to nejake pripravky, alebo specialny sampon, alebo neviem co.. mam celkom pekne vlasy, nechcem si ich dat nedobrovolne preriedit :(

cheri,

bez urazky, ale ten herpes ma teda fakt pobavil :) dufam, ze ja zajtra nedostanem za odmenu zo svojej ´skodoradosti´ este vacsi.. :)) to by ma asi porazilo, lebo tiez som nikdy herpes nemala.. :)

kleopatra4589

Cheri 39

Ano, v sobotu idem.. teda zajtra.. k Dr. Cervenovi, ale do PP... tak som zvedava :) ocividne tam budem tentokrat sama, co ostava aj cez npc.. :o/

Malachi

dakujem, budem to teda potrebovat- aby mi niekto drzal prsty.. zacinam mat pomaly obavy.. asi nemam stastnu chvilu- dnes som bola na nejake vysetrenia- nesuvisi to s augmentaciou- ale nevyzerali velmi ruzovo- tak dufam, ze aspon zajtra to dopadne ako ma.. :o/ A aby som sa po opke v posteli nenudila, bola som si dnes kupit 4 knihy od Paula Coelha :))