Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

clang, tak ty si vysadila antikoncepciu? No ja som užívala antikoncepciu v kuse 7 rokov, mala som tabletky mercilon a potom som prešla na Evru, na náplaste, bola som spokojná a pred dvoma rokmi som ju vysadila a nikdy viac by som to do seba nedala. To bolo hrozné, kým sa telo z toho spamätalo. Teraz už mám dva roky Danu teliesko a som spokojná

malachi

florida
vsak ale nasu poslednu chybu krasy sme odstranili tymi prsiami nie?prasiatko v podpazusi je len bonus :D haha 80-te roky su spat!

Florida

lius mas ich krasne :-)) a vela bab ich tu ma krasne a nie je im co vytknut :-)))aspon ja nie som taka kriticka lebo viem sama posudit na sebe rozdiel obrovsky a nesla som na operaciu iba z estetickeho dovodu a chcenia mat velike prsia aj ked je pravda ze nad niektorymi dievcatami vratane teba a inich nebudem menovat nech nie ste sebavedome prilis lebo uz teraz od seba neviete odtrhnut zrak :D ze som pozerala ze waaaaaaw aj ja by som take chcela lebo an fotkach posobia naozaj velike oproti tym mojim ale pred tym som tam mala len take kozliatka male ..kazdopadne nikdy som tolko prs neocumovala :D v mojom celom zivote :D panabeka

clang

Malachi, maria
inak mne tiez velmi padali potom vlasy. teda este aj padaju, a strasne zamastenu plet som mala. to bol otras. ale ja to mam asi aj z toho, ze 26.08. som vysadila tabletky, a podotykam ze furt nemam kramy. ide ma vystret..

Florida

ja som skor badala to ze som sa vysypala ako pubertacka aj v tvari aj v dekolte a v podstate este to ma dozvuky este to neodznelo

Cheri :D kroch kroch
www.youtube.com

nasla som ten spot :D na tu reklamu :D
uz len odratavaj dni sobota nedela pondelok a ideeeees :-))))a druhy to podla mna az tak nevnimaju ako ty

malachi

maria
no vypadala mi polka hlavy uz moc nema co padat lebo to bolo fakt ako keby som chodila na chemoterapiu vzdy ked som si do vlasov vosla tak hrst mi ostala teraz uz len take to bezne ako kazdemu padaju ale mam ich riadne preriedene za tie 3dni :(

malachi

florida lia
no vsak nejak to uz vydrzim, ked som si to vymyslela!ale v lete si toto neviem predstavit som naozaj rada,ze som to leto vydrzala plocha a dala si termin az na zimu lebo si to naozaj neviem predstavit
cheri
haha ja tie utierky by som aj kazdych 10min pouzivala sa citim tak zlepena ci aka :D