Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

však jedna baba to tu spomínala, že chcela tiež veľké impl. a tu jej to nikto nechcel urobiť, tak šla až do Prahy do Perfect clinik k dr. Doležalovi myslím

lenkea

sef mi povedal, ked som si vybavovala dovolenku, ze "nie vsetko velke je pekne"
kolegyna hned podotkla, ze ktovie,co ma v nohaviciach, ked to male tak obhajuje :-)

clang

Tak uz som kukla to omlazeni. vobec by som nepovedala ze ma 705. vsak to vobec tak nekrici, by som tipla ze 450 max. a inak baby to mohla ist z 300 na 705??? normalne nechapem. a este jak sa da na 705 zohnat push up podrpda?? to co je za cislo. ostala som v nemom uzase :)))

malachi

lenkea
mne po prvej narkoze nepadali vlasy ale teraz vravim ako po chemoterapii,neviem ci to z toho len tak usudzujem lebo v utorok mi cele hrste vlasov zacali vypadavat...ale to je asi aj stres pred op a tak

clang

Maria, Florida
noo je to otras. brala som tabletky 5rokov v kuse - minerva. a vysadila som ich len kvoli opke. keby som nemusela, tak pokracujem dalej. maximalne som bola s nimi spokojna. a chcem zacat znova brat, lebo na mimi sa este nechystam..no vsak toto ani po vyvolavacke nist. musim ist este raz ku gyndovi..

cocacola3

baby som tu uz dlho nebola:->
uz to mam 3 tyz a vidim ze prska su coraz krajsie a krajsie ale moje brucho skaredsie a skaredsie :-Dako ani fitko ani nist tak katastrofa uz rozmyslam ze ked pojdem 2.12 k DR na kontrolu tak si rovno konzultaciu na brucho dam:-D neviete aky rozostup po opke by mal byt,asi polroka je minimujm ze ...baby sa mi uz smeju ze nikdy nebudem spokojna pretoze si zase inu vadu k odstraneniu, vylepseniu najdem ...
zuzkas
aj mne trochu slo ale len ked som si trosku stlacila bradavku bo som chcela zistit ci mi este bude tiect,dnes som uz trosku aj na boku spala a kedy mas ist ty na kontrolu