Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

zuzi, aj mne sa zdali hrozne veľké, nakoniec dr. rozhodol, že dáme 400, uvidím, keď začnú odpúchať, už trošku cítim, že zhora je to menej opuchnuté...
včera bola kamoška a veľmi sa jej páčili, že nečakala, že budú také prirodzené.

zuzkas

ahoj cheri.áno cez deň normálnu,ale napr.aj teraz mám pooperačnú/je mi pohodlnejšia/.kontrolu mám mesiac po štichoch,takže o nejaké 3 týždne,ale musím si zavolať a objednať sa.už vidno ako sa prsíčka formujú,pomaličky sa strácajú :-).ono je to taká sranda,že hneď po opke keď su napuchnuté tak si človek povie že aké bomby a potom si začne na tie bomby zvykať a keď začnú odpúchať,tak sa zdajú malé :-)

Cheri39

ahoj zuzkas, čo máš nové? ty nosíš cez deň už normálnu podprdu a na noc tú pooperačnú? a kedy máš ďalšiu kontrolu?

zuzkas

lenkea
ja som sa objednala hneď internistke,vôbec som u obvodného lekára nebola.sestrička u internistky sa ma opýtala na akú operáciu idem,bola som u nich 2krát.najprv krv,moč a keď boli výsledky tak ma poslalai na ekg a na RTG pľúc.po týchto vyšetreniach zhodnotila výsledky,zmerali mi tlak a zaželali veľa šťastia! :-)

Cheri39

sa mi zdá, že je to zasa o čosi lepšie, trošku som aj poupratovala, len toľko, koľko telo dovolí, nič nasilu, ten tlak ešte cítim, ale bolesti vôbec.
mám foto tesne po, odfotím ešte po štichoch, potom znovu po nejakom čase, nech neposielam po jednom kuse a potom pošlem do galérky...

Cheri39

lia86, prasce dorazil ten namydlený uteráčik, je to určite lepšie, ako tie navlhčené utierky, ale sprcha je sprcha, takže v utorok, keď prídem z BB, mám o poobedňajší program postarané, nakopnem sprchové gély, žiletku - bude sprchové tornádo...
lenkea, ja som dr. povedala, že potrebujem predoperačné, nekomentovala, až internistka, že načo a tak, ale nakoniec, že mi drží palce, ak by mali blbé komentáre, tvrdo to ignoruj, povedz, že už si rozhodnutá a od nich nič, okrem tých vyšetrení nepotrebuješ...
a keď budeš objednávať impl. len v telefóne povieš, že ideš do PK, ostatné oni zariadia, mne dokonca poslali dve veľkosti, lebo som sa za ten svet nevedela rozhodnúť...

malachi

cheri
no urcite na tom nieco bude,ale mam aj maly implantat urcite je mensia zataz pre telo dat 260 ako 700...priatel ma uz pred op. strasne podporoval teraz sa stara velmi, ale este ich ani nevidel len co cez podprsenku fuurt omacava :D
lenkea
ja som normalne volala svojej obvodnej,ze bduem potrebovat predoperacne a ona sa ma pytala ze o aku op. ide tak som jej normalne povedala a ony mi aj so sestrickou riadne palce drzali (teda najma sestricka).aj tak mi vsetky predoperacne robila internistka uplne ina, ale tvoja obvodna to tak ci tak bude mat v karte a bude o tom vediet.vsak aj tak co ta moze byt po jej nazore trapnom ako vravis ;)

Lia86

Ahojte prsatice, súčasné i budúce:)

Poslala so Livke ďalšie fotečky, kde vidno, ako sa zmenili oproti tým, čo už sú v galerke, pekne vidieť na nich, ako sa formujú. A dala som tam aj foto celej postavy, aby bolo vidno, že tie 410 ml nie sú také veľké, to len skreslujú foto zblízka.
Inak baby, čo ste tesne po, ani ja som nebola hneď na 100% spokojná s prskami, ale ako som napísala, prská sa menia, chce to len čas, teraz som spokojná na 1000% :)
Cheri39,
ako sa majú prasiatká? Ešte krochkajú či namydlený uteráčik ich utíšíl:)))))

lenkea

baby ja mam taku trapnu doktorku, ja neviem, ako sa mam objednat na tie predoperacne..mam jej strcit do ruky ten papier od dr, kde je napisane,ake vysetrenia potrebujem?ja neviem,,vy ako ste to urobili?

a impl si mam objednat do Pezinka?tam to preberu?

Cheri39

adelaide, a ty kde si zmizla?

malachi, kleopatra má byť až posledná, takže, neviem, keď sme boli as lolou pred týždňom - bože, už týždeň prešiel!, tak robil až úplne do večera, až sme nechápali, ako to môže vydržať, ale on hovoril, že jemu také tempo vyhovuje... a ešte v pohode chodil za paciantkami po izbách, debatoval,žartoval a stihol aj nejaké konzultácie...
inak tebe asi pomohlo k tomu rýchlemu zotaveniu aj to, že často cvičíš a telo má potom kondičku a lepšie znáša takúto záťaž... a frajer je nakoniec tiež spokojný, však?