Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

ivka
nic sa neboj nasi boli tiez strasne proti(este stale su),ale ja si myslim,ze to je len strachom,ze v podstate "zbytocne" podstupujes riziko.ale len ty sama vies,ci to naozaj chces a preco to chces a mozem ti povedat, ze vobec nelutujem, ze som do toho sla!
kleopatra je uz asi pod nozom...

Cheri39

ivka, všetky, čo sme tu, sme stresovali, báli sme sa, prežili sme, prežiješ aj ty, ku komu ideš... nechce sa mi to hľadať

pokiaľ ide o toho otca, mama ti v tom nevie nejako pomôcť, že by ho spracovala?
ale myslím si, že ho to prejde... držím palce.

ivka1980

Baby, ja to mám za tri dni. Už sa začínam trochu stresovať. Predtým som sa nevedela dočkať, ale teraz mi to čakanie akosi vyhovuje. Môj otec nechce o tom nič počuť . A to budem u nich bývať dva týždne o opke.

Cheri39

malachi, a už nie som, ten namydlený uteráčik je lepší ako vlhčené servítky :-)
inak, tiež som celkom sebestačná, umyjem si vlasy, aj jednoduchšie dom. práce zvládnem, včera som mužovi pomáhala pri upratovaní, zlatý, celý dom vygruntoval, ja len tak zľahka... len neviem dvíhať ruky, vtedy ma to ťahá...

maria1113

kleopatra, tak sa zajtra drž, čo najskôr ako sa bude dať, tak sem napíš ako a čo. Prajem málo bolesti a pekný výsledok.