Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

zuzka, včera tu bola téma padanie vlasov po narkóze. Ty si bola prosím ťa ako na tom, aj tebe padali, alebo ťa to obišlo. Mala si aj nejaké vedľajšie účinky pár dní po opke ešte?

zuzkas

maria nieje nejak moc vidno rozdiel,lebo predtým keď som mala vystuženú vypchatú podprdu tak som mala cez to obvod 87 a dnes som merala na holo mám cez prsia 89.takže keď mám nevystuženú podpsrsenku,tak to vyzerá podobne ako predtým a tričká mám normálne obtiahnuté,akurát u svokry som mala ešte mikču na tom,lebo mi tam je vždy zima.
cheri aj ja som na tom tak,že nechcem aby si to veľa ľudí všimlo,lebo fakt to málo kto pochopí,že prečo sme to robili a niektorí čo by to aj pochopili,tak závidia a môžu si vravieť ako si ty napísala,že nevieme čo od dobroty,alebo že nevieme čo s peniazmi.pritom asi poväčšine čo sme tu na fóre,tak sme si museli všeličo odrieknuť,aby sme si mohli prsia finančne dovoliť.

maria1113

zuzka, tak sa ti to darí úspešne tajiť. A keď si dáš teraz tričko , tak to nie je teda vidieť rozdiel? Viem, že si nosila vypchaté podprsenky, ale teraz to musí vidieť, či nosíš široké mikiny?

maria1113

zuzka poslala som ti mail. Prosím ťa a ešte pôjdeš na kontrolu, koľkokrát od opky sa chodí?
Cheri, to je pravda, ľudia nech sa starajú o seba a o svoje problémy.

Cheri39

zuzi, ja len dúfam, že si u mňa v robote nič nevšimnú, ešte budúci týždeň som doma, ale v tejto retropodprde nie sú veľmi nápadné, dám si niečo voľnejšie, a potom skúsim výhovorku, že som začala brať nejaké hormony a telo zareagovalo :-D,
veľa ľudí to nechápe a berie to tak, že baba čo si dá silikóny už nevie, čo od dobroty a nevie, čo s peniazmi, čo už... ja sa tiež do nikoho nestarám, takže nemienim nič vysvetľovať.Hlavne, aby sme my boli spokojné...

zuzkas

cheri
dcéra absolutne nič zatial nevie,vobec si to nevšimla,ale ešte mi nenabehla do kupelky.dnes sme boli aj u svokry a tá si tiež nič nevšimla,čo som rada!:-)

zuzkas

pás som mala nosiť do 3 týždňov.najprv mi veľmi vadil,ale potom som si naň zvykla a niekedy mi dokonca chýbal.to je ako aj s pooperačnou podprdou.najprv som čakala kedy ju už nebudem musieť nosiť a teraz si ju dám aj keď nemusím.teraz mi je v nej veľmi dobre.ten pás tlačí ešte kým sú prská moc opuchnuté,potom prestane.

Cheri39

aj dr. povedal, že baby, čo sú hneď spokojné s veľkosťou, tak sa im potom zdajú malé a tie, čo sa im zdajú veľmi veľké, sú nakoniec spokojné...
ten pás už nemusíš? mňa zo začiatku strašne tlačil, som mala pocit, že neviem dýchať, dolná časť ma tlačila aj na žalúdok, ani jesť mi nechutilo, ale už je to lepšie...