Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

diamond26, ved nech sa pozru..zachvilu uz budes ceckana :D to je jednoooo...no ja som isla do polpasa na EKG, to mi aj tak inde robili vzdy a predtym mi urobila aj v tomto vyzlecenom stave vysetrenia ako dychanie, pocuvala ma, pozerala hrdlo, brucho a tak vselico...

Petra 10

janet nemohla by si mi poslat tvoje foto na moj mail?aj ja idem k tomu dr.co ty a velmi by mi to pomohlo,dakujem

Petra 10

janet nemohla by si mi poslat na mail tvoje foto?aj ja chcem ist k tomu dr.co ty a velmi by mi to pomohlo,dakujem

Bianca1236

ahoj katkalopatka ako sa mas? hojis sa dobre? az teraz som sa sem dostala. poslala som ti mejl, dufam ze prisiel. vsetkym co ste cerstvo po op. gratulujem a prajem skore zahojenie :)

joja22

EKG,krv,moc,pozeral ci nemam krcove zil,prehmataval mi brucho,pytal sa na choroby v rodine, rtg pluc mi nerobil,ale to nemam ani v papieroch napisane