Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

tifany
ty si pisala, ze ta opka vysla 2300e?dala si si tam robit aj interne pred OP vysetrenia?Lebo mna vyjde bez vysetreni a kuponom z Fb 2200e

KatkaLopatka

Ahojte (+ )( +) Cicušky :D
Ako je to vlastne z hormonálnou antikoncepciou? Môžem začať brať hneď mesiac po opke?

tifany

Lia86
dakujem ti moc za rady),velmi si mi pomohla ,juuj aj ja uz si chcem skusat podprsenkyyy)))...teraz vonku musim len v tej antisexistickej chodit a mam v nej špicate cecky)))

tifany

Lia86
,uz som pozrela vsetky)..tak to muzi musia byt hotovi!...super su ,moc pekny tvar mas..a mne sa zda ze teraz po roku vyzeraju byt vacsie ako predtym...lebo kazdy hovori ze sa vraj zmensia ale u teba sa mi to nezda aby sa zmensili,))

Lia86

A este som zabudla k tomu cviceniu, mne dr povedal ze po 6 tyzdnoch mozem plnu fyz.aktivitu, ale telo ta samo pusti co mozes a co nie, pomalicky zacnes naberat viac a viac cvikov az budes robit vsetko ako pred opkou. Na nohy mozes cviky aj skor, len musis dat pozor aby si neprepinala prsne svalstvo. Mozno skus ak mas doma rotoped...

Lia86

Tifany,
Tvar sa stale meni prve 3 mesiace, az po troch mesiacoch mozes povazovat tvar za vysledny, ale ja mam pocit ze prska sa mi aspon do pol roka menili, stale len ku krajsiemu, usadili sa, su krasne makucke, a v podprdke idu nadherne k sebe. Takze chce to len trpezlivost:)

tifany

Lia86
a este sa ta chcem spytat ze kedy si zacala cvicit),ak cvicis)..lebo ja uz taka som nejaka ochabnuta uz by som aspon drepy chcela dat)

tifany

Lia86
dakujem za foteckY)..a musim povedat ze naozaj veelmi pekneeee,aj ja take chceeem))...dufam ze tie moje nebudu ovela mensie)...a tebe sa ten tvar po roku zmenil k lepsiemu ako predtym,po opke?...lebo ja teraz mam 2 tyzdne po a su nejake spicate ,neviem ci aj ty si ich take mala predtym v tej podprsenke kompresivnej..

Lia86

Tifany,
Poslala som ti asi 50 foto:) najnovsie su tie v plavkach, az po najstarsie, na foto vidiet ako sa menili...