Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ciara 3

caute baby,uz vas citam tak tri mesiace a zbieram informacie aj ja si chcem dat silikony,najprv som chcela ist Mudr.Mlynarovie ale co vas tu citam najviac skusenosti ma Mudr. Cerven, prosim o radu, ako sa dostanem do galerky?
Dakujem.

jajka555

diamond26
snad zatial postaci ta pooperacna, ja si potom budem urcite kupovat aj sportovu, lebo chodim casto do posilky

tifany

Lia86
no tak to sa tesiim potom uz))..ano presne tak splastuje ich to mas pravdu ,vobec nevyniknu v trickach ked je ta podprsenka antisexi)))...tak to si dlho mala dreny ,ja som ich mala len do druheho dna od operacie......ale ja nemam pocit napuchnutia,uz necitim ani napatie v prsiach..ked som mala po operacii asi tyzden tak som citila akoby mi mali prasknut a zoza sa roztrhne ale uz taky pocit nemam...takze mozno uz ani napuchnute niesu

Lia86

Tifany,

Nie je zac:) rada zodpoviem akekolvek otazky kedze som uz z tych skusenejsich:) Co sa tyka toho zvacsovania zmensovania po opke, u mna to bolo tak, ze ja som mala dva dni po opke dreny a vsetok bordel mi vytiekol, tak ja som opuch nemala ziaden, nemalo sa co zmensovat, a je jasne, ze casom ti ten sval a koza trosku povolia, tak sa trosku zvacsia... inak ani ja som sa uz nemohla dockat kedy sa konecne zbavim tej antisexi podpirky, som ju musela mat 6 tyzdnov nonstop, ale potom ten nakupny osial spodneho pradielka, jajaj:))) A ked zacnes nosit normalne podprdky, tak prska budu v nich vacsie, bo tato pooperacna ich splastuje...