Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

zuza123
ano mala som hrcku, ktoru mi lekarka odporucila vybrat. tak som to poriesila jednou operaciou, co je super

davidoff

jajka 555

jasné, pochopila som, čiže on si ma pomeral a určil že mne bude dobrý stredný profil :)) ďakujeeeeeeem

jajka555

davidoff
profil je v podstate vyska implantatu. napr, pri mojej velkosti pri strednom profile je vyska okolo 4cm ale pri vysokom to moze byt aj okolo 6cm.. neviem to presne na milimetre. cize to znamena, ze o tolko budes mat bradavku vysunutu smerom dopredu. vysoky profil pri rovnakych ml ma zas mensi priemer, cize nejde tak do stran, ale viac dopredu. dufam, ze som to vysvetlila pochopitelne :))

davidoff

a čo to vlastne znamená stredný a vysoký profil. Ja mám dané 350ml anatomické, stredný profil. Čo to vlastne znamená, do teraz ma to nezaujímalo. A prečo asi mám dané od doktora stredný a nie vysoký? V čom je rozdiel, viete niektorá mi napísať?