Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuza123

jajka

Cervenovi som to nehovorila ,lebo to mi nasli teraz pred dvoma tyzdnami,ale mam ju na sone odfotenu a urcite mu to poviem a aj ukazem

jajka555

adka
nejak mi to tu blbe, nevidim si predoslu spravu, ale vidim, ze si mi na nu odpisala. ja si na stichy nevidim. len na jednej strane mam leukoplast krvavy, ale to od vybratia drenov, tak si nechcem do toho babrat. mne lekar vravel, ze sa mozem osprchovat a ak sa namocia leukoplasty nech ich dam dole a nech to necham tak na volno.. ale ja som sa len tak umyla okolo ran

adka_22

jajka

nie, ja ich mam inak zalepene ako ty, ja si na ne vidim ... minimalne na prvy steh z ktoreho mi vyteka ten hnis...

adka_22

Baby, sprchovali ste si rany po operacii pred vybratim stichov? Mam na prvom stehu kvapku hnisu bielej farby a neviem co s tym. Myslite si, ze je to normalne? Dakujem

zuza123

jajka

nie, nehovoril lekar nic ,ale mam ju tam a citim ju a znervoznuje ma to,kde si ju mala ty? Ja ju mam pod bradavkou asi 1cm

adka_22

Baby, sprchovali ste si rany po operacii pred vybratim stichov? Mam na prvom stehu kvapku hnisu bielej farby a neviem co s tym. Myslite si, ze je to normalne? Dakujem