Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucy009

manula
naozaj tych 400 ti sedia ako uliate,su na tebe fakt prirodzene.aspon si viem teraz trochu predstavit ake by boli na mne kedze mam podobnu postavu ako ty,lebo skoro kazda babenka tu je ako lanka.ja by som ale chcela trochu vacsie,mne sa pacia vacsie prska :o)no uvidim co povie doktor kolko sa zmesti.v decembri mam konzultaciu a tyzden na to opku.som rok po kojeni tak uz sa nezmenia a budem mat asi aj modelaciu,ale to posudil len podla fotiek co som mu poslala mozno ked ma uvidi na zivo tak nebude treba,uvidime..

jajka555

leus
tak mu to pred operaciou pripomen, aj ja som sa na to predtym pytala. este ti bude kreslit znacky na telo, takze budete mat cas pokecat. ked mi robili nos, tak v den operacie som lekarov ani poriadne nevidela, co mi dost prekazalo, som myslela, ze to este raz preberieme

zuza123

leus
ked som bola v maji unho na konzultacii,tak som mu hovorila,ze sem-tam sa mi objavia cysty a povedal,ze to byva nieje to problem

jajka555

zuza123
no ved uvidis, ale co ti vravel na tu cistu? budes to nejak liecit, alebo co? ja som tu hrcku riesila dopredu, aj ked ani to nieje kontraindikacia k augmentacii, ale radsej som to chcela vybrat a mat pokoj.

leus

jajka
ja dufam ze mi nezabudne vybrat tu hrcku pocas op :)) aku velku hrcku si mala, vravel ti?
zuza
ja by som neriskovala dat si silikace a nechat tam cystu

zuza123

jajka

dufam ,ze nie pretoze moj gynekolog mi povedal ,ze to neni kontraindikacia k tejto operacii a dal mi na to aj papier