Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

carina
skus sa dat co najskor dokopy, ja som tiez bola nachladena pri prvej operacii, ale nejak som to ustala a na predoperacnom bolo vsetko v pohode. a to som este tyzden predtym mala nadchu

carina

baby
ja mam uz len 13 dni do op a zacinam kaslat, najprv som bola nachladena a teraz mi prichadza kasel. cmulam tantum verde a pijem salviove caje, myslite, ze môzem mat nedobre predoperacne vysledky? tie robim uz o 10dni.

jajka555

zuza123
dufam, ze nic nove sa uz neukaze a aj tebe prajem, nech ti to cim skor zmizne a uz nech s tym nemas problemy. ty mas foto v galerke?

zuza123

leus

zle si citala idem za 9 dni, do teraz mi cysty vzdy zmizli a keby mi museli kazdu vyberat tak to .....tak dufam ze to bude O.K

leus

zuza
daj si to vybrat, cysta moze narast do velkych rozmerov a byva aj rakovinotvorna, naco take veci treba nechavat ??Ak ti narastie ked budes mat v sebe imlose co potom budes robit?Mas rok casu ak som dobre citala, tak si to dovtedy pories

zuza123

jajka

no ja neviem ,bola som aj na mamografii prave kvoli tejto operacii,aj na sone a ani jeden lekar nepovedal aby som si to dala vyberat-tak neviem