Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

davidoff neboj urcite mi tam este vela ostane, a tebe tych 350 bude akurat, ja som predsa len viac pri sebe tak sa to tak straca :)
vladka19 aj vdaka tvojim fotkam som sa nebala toho rezu, mas krasne prsia v galerke. mam modelaciu+implose 450ml
lucy1990 dakujem :) ja som bola u jezovitovej, mozem si len pochvalovat, aj ked uvidi sa dnes o druhej ked ma rozbalia. ked ma prvykrat prevazovali nechcela som sa pozriet, plakala som od bolesti ale to len pre nejaky nervik priskripnuty. stehy mi davali vstrebatelne. ten rez nebol taky bolestivy ako som cakala, ale ked som stala prvych par dni po, myslela som ze sa mi rozstrelia a implose skoncia na plafone... ono mozno je aj lepsie najprv ta modelacia potom implose, ale tak to sa mi nechcelo ani cakat na dve op a ani odvahu na to nemam. neboj bude to ok aj u teba :)

Lucy1990

vladka19

Idem k Cervenovi, to ci bude potrebna aj modelacia budem vediet vo februari na dalsej konzultacii, pan doktor si mysli, ze ked som 3 mesiace po kojeni ze sa este upravia a pravdepodobne to nebude potrebne, max. pexia v spodnej casti.

leila888

8.11.mam predoperacne v Novamede.dnes mi volal doktor a kazal mi doniest aj zdravotnu dokumentaciu.baby co ste tam boli na predoperacnom,potrebovali ste aj vy kartoteku?kolko stoji predoperacne a ako dlho sa caka na vysledky?

Lucy1990

Bianca1236

Nejako som nepostrehla, operoval ta Cerven? Na teba som velmi zvedava, uz sa tesim na fotky, lebo tu kotvu mozno budem mat aj ja..verim ze to bude super :-)

davidoff

to vážne? No veď aj ja sa toho bojím, že mi bude z tabletiek zle.Tiež mám flector rapid, aescin a ascorutin, ešte tie antibiotiká do toho a hlavne že som si 500 kusov wobenzynu kúpila, no nič, uvidím ako čo bude. To vážne Ti tak odpuchli, že už Ti je aj pyžamo volné, čo si ledva zapla? Tak fakt je lepšie ísť do väčších veľkostí, keď Ti prsia odpuchnú, aby sme neboli potom trošku sklamané. ALe ja moc nenavyberám, ja mám pod prsiami len 65cm, meriam 170cm a vážim rovných 50cm, vždy som bola taká štíhla a to mám 28 rokov a dve deti, tak ja už neviem, kedy priberiem. Aj B12 injekcie mi pichali do zadku každý týždeň v nemocnici, aby som pribrala a keď doktor videl že nepriberám tak povedal, že mne je to zbytočné, že taká mám byť. Takže na mne tých 350ml isto bude dosť si myslím na takej late chudej :))

Bianca1236

davidoff, brala som len antibiotika pooperacne a proti bolesti flector a panadol. inak nic. mam aj wobenzyn, ale ten som nebrala, uz aj tak mi bolo blbo z tabletiek. a ono sa to hoji pekne aj samo, odpuchla som uz, po op som nemohla zapnut pyzamo, teraz mi je volne :D snad mi nejake prsia ostanu po mesiaci :D
a neboj urcite sa postara muz o teba na jednicku :)

davidoff

Bianca1236

no veď dúfam že to nie sú len plané sľuby, čo mi muž dáva, ako sa bude o mňa starať, čajíky ma variť, jedlo z reštiky nosiť, ale občas hádam aj nejaké kurča upečie :)) no uvidíme, ale zase môj muž je jednotka, nikdy ma nesklamal ešte :) A Ty si brala nejaké lieky alebo vitamíny?

Bianca1236

davidoff neboj ono to utecie ako voda :) ale to s tou telkou je dobry napad. aspon sa nudit nebudes. ja som musela byt co najskor samostatna, lebo nikto doma nepochopil ze nemozem ruky pouzivat. riady mi nehavali mimo dosah ruk, trvalo kym mi vodu doniesli :D strasne nervy som na to mala. a najhorsie bolo ked som nevydrzala dlho stat, iba obmedzeny cas som sa udrzala na nohach kym ma rezy nezacali boliet...a oni ten drahocenny cas uplne premrhali nejakou blbostou :D ze pockaj nieco robim. si len volno pri mne spravili, ale obskakovat ma veru neobskakovali :D ale bol to len tyzden, chvalabohu.. vsetko odpustene :)

davidoff

Bianca1236

presne tak, prejde týždeň od OP a bolesti už isto nebudú, ja si len neviem predstaviť že by som doma oddychovala, ani žehliť ani variť, nič........ to bude, manžel ma bude obskakovať, ale isto budem chodiť po dome a komandovať deti, muža, všetkých dookola :)) Už mi manželík včera aj plazmu kúpil do spálne, aby som odpočívala a množstvo filmov nahral na disk, aby som mala čo robiť :)) zlatý je a bude ma voziť do BB aj späť, aj vankúš mi už dal do auta, aby som mohla pri ceste odpočívať :))