Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

davidoff, carina a zuza, nebojte sa, bude to dobre, drzim vam palce :)
uz som tyzden po, dnes idem na prevaz, dostanem uz podprdu tak snad bude zivot s nou jednoduchsi. bolesti uz ziadne nie su od 6 dna, normalne aj soferovat by som si trufla. ale radsej nic neunahlim. som zvedava ako sa mi to tam hoji, nic nevidim pod bandazou

davidoff

carina

áno ideme tak za sebou, ja sa nebojím vôbec, ja sa teším :))) Ale vieš ako som sa bála na začiatku? Strašne, ale teraz sa už len teším to budem NOVÁ ŽENA: 3-ky prsia, rovným pekný nos :)) to bude život, sa neviem dočkať, fakt sa veľmi teším, keby to už bolo zajtra to by bolo super, ale ešte 2 týždne musím vydržať... neboj sa zvládneme to tak ako všetky baby tu, ktoré to už majú za sebou, nie sme predsa o nič horšie :))

davidoff

jajka 555

áno čo povie doktor tak bude, môj doktor určite vie čo chcem, rozprávali sme sa dlho o tom. Idem k p. doktorovi Červeňovi, takže som úplne pokojná, len som nevedela čo znamená ten profil :)) ale vďaka Tebe už viem :)) Už len 14 dnííííí jupííííí

diamond26

manula

No ja sa uz dnes normalne osprchujem lebo uz si pripadam ako prasa :DD ked sa len tak umyvam to neni ono..mozem sa normalne sprchovym gelom ?ci len vodou si to mam ?

carina

ja tiez pôjdem na predoperacne tri dni pred op. vysledky mi povedali, ze budu vcas len nech su dobreeeee
zuza123
acc long tu asi nedostanem, som v rakusku