Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

vladka
fu teda ty das zabrat tym tvojim prsiam, no co uz...nieee, ja som este nebola, bola som na konzultacii v u Dr Kacmara, som tu aj pisala, predbezne mam termin opky na 2novembra ,musim im este previezt 50e za rezervaciu OP terminu

Bianca1236

vladka19 niee vobec sa neboj, urobia to dobre. aj som si myslela ze len tak tie bradavky obrezu. jemine, znie to hrozne, ale tak co nam ostava. ozaj, aj si si to niecim mazala? asi si nepotrebovala ked sa ti tak dobre hoja. no idem uz, odvoz prisiel, fuuu dufam ze ma aj cvakne sestricka na pamiatku :)

Bianca1236

vladka19 nebudu mi stehy vyberat, mam vstrebatelne. co som rada, lebo ja som bojko :) tak to len podciarkuje ich dobru reputaciu takyto pristup k tvojej situacii. profesionali ozaj. ale nebudes sa bat ci sa ti tie jazvy neponatahuju tentokrat? nechcem privolavat, ja len ze sme to tu spominali :)

Bianca1236

vladka19 aj mne su sympaticky a to len o nich citam :) inak kolko ta to vyjde ta "mini-reopka"?
uff zacina ma to vselijak pichat. a to teplo vonku...neviem do coho sa nasukat, v tych bandazach vyzeram ako golem :D hrbata.

leus

vladka
ty si tu nieco spominala po opke ,ze sa ti nieco nepaci, si bola dost nespokojna a chystala si sa za Dr ak si dobre pamatam, bola si?

Bibi2345

Ahojte

Chcela by som sa len podelit s mojimi skusenostami lebo tiez som rozmyslala o silikonoch aj napriek tomu ze ma uplne vsetci odhovarali.
Po dlhom patrani som nasla velmi dobreho chirurga v Prahe ale medzi tym som na nete nasla jednu firmu ktora je velmi uznavana a ponuka naturalny krem na zvacsenie prs. Hned som si ho aj objednala a mozem ho len odporucit. Naozaj funguje. Za posledny mesiac sa mi zvacsili prsia o jednu velkost, mam ich ovela pevnejsie a jednoznacne plnsie. Posielaju do celeho sveta a neplati sa extra za postovne.
Az mate zaujem tak viacej informacii najdete na: track.moreniche.com
Fakt mozem len odporucit. Vsetky podrobnosti a ponuky najdete na tej stranke.
Dufam ze vam to pomoze ako mne lebo teraz som naozaj velmi rada, ze som nesla pod chirurgicky noz.

Bianca1236

vladka19 no su uplne krasne, doplnis aj novsie foto potom? pojdes znovu do chirmedu? ja keby som z KE tak rovno k nim, velmi sa mi ich praca paci :)
mam 450ml nagor a bud stredny alebo vysoky profil, teraz neviem.. uff uz sa to blizi a mne zlyhal odvoz :( sa nakoniec asi fakt sama budem musiet odsoferovat k dr :(

Lucy1990

vladka19

Ked pozeram tvoje fotky, tak moj momentalny stav prs je nieco podobne ako na tvojej 5.fotke..potom ti uz len vlozili implantat? Idem sa znova cvaknut nech vidite ako to teraz vyzera, a potom sa cvaknem pred konzultaciou vo februari, uvidime ci bude nejaky rozdiel :-)

Bianca1236

vladka19 videla iba zvrchu, a trochu bradavky, vyzeralo to ok. ale co sa tam porobilo doteraz fakt neviem. ja sa jaziev tak moc nebojim, hlavne som rada ze maju tvar prs. teda dufam ze este ano. pred tyzdnom ma sestricky cicikali ze su perfektne ze sa velmi vydarili. tak uvidime :) popravde aj ja som sa bala ci sa to neroztiahne. ale dve opky by som fakt nezvladla. tebe na fotkach ani nevidno nejake jazvy zospodu, krasna praca.