Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Spekulantka19

ahoj manula,

bolo to tak ze v sobotu som napisala na baskabahnova@centrum.sk ze ci je to spravna adressa na udelovanie pristupu do galeria, a ze ked ano tak poslem svoje foto. nedosla mi odpoved cely den, tak som bola uz tak zvedava ze som poslala este jeden meil uz s foto, a o 2 dni dostala som spravu od baskabahnova@centrum.sk s tym ze mam poslat svoje foto.Som odpovedala ze som uz poslala, a to bolo asi utorok, a od vtedy nic....

hm, dufam ze predsa dostanem pristup....

manula

davidoff, no napisala som to jak bloncka, ktorej ide len o prsa :))) nevadiiii...:)))) no ty mas dvojnasobnu radost atomu verim, prsia skor spravis, nos nezakryjes, sestra to ma ved za sebou, tak viem a com pises :) mne tiez chcel robit aj nostek,ale ja s nim nemam problem az tak :D prsia boli pre mna ovela horsie..urcite sa budes tesit obom:)))

davidoff

manula

hahahahaha :))))) odpadnem z Teba, si to dobre napísala :) Aj ja sa teším, ale vieš čo? Viac sa teším z nosa ako z pŕs, lebo som si s mojím nosiskom užila posmeškov a strašne som sa hanbila za neho. Takže ja mám väčšiu radosť z nosa ako z pŕs :)) Ale zase pravda je taká, že nos som si ešte nevidela a prsia áno a keď som ich videla, veľmi sa mi páčili :) Takže možno to bude tak nakoniec, že viac som sa tešila na nos a nakoniec sa budem viac vytešovať z pŕs :-))

manula

davidoff, no tomu ver, v lete uz budu vyzerat uplne fantasticky!!! :)))) juuuuuj, tesim...aj ked sa mi mali :D:D:D ale tak lepsie ako nic , ze ? :D:D:D aj ja som strasne stastna, ze som do toho sla, uz len nech je vsetko ok a mozme s nimi krasne si zit :) citim, ze sa citim lepsie a istejsie a chlapci mi uz nepozeraju len do oci :D:D:D

davidoff

manula

veru mne bude fakt asi tá 70B malá. Ale dá sa vymeniť, tak to musím vyskúšať. Tá 70C mi bola dobrá, ale hovorila som si že radšej menšiu, nech ich mám poriadne pri sebe, ale asi ich tam nenatlačím tie prsia :)) každým dňom mi je lepšie a lepšie. Som neskutočne šťastná že som sa na to dala a pevne verím, že všetko dobre dopadne :) Cez leto budeme už nosiť krásne šaty na ramienka bez podprseniek jupííííííííííí :)))

manula

davidoff, zvladas nadalej super a chrbat uz bude len lepsie a lepsie, to sa podda a zvyknes si :) mna az tak nebolelo,ale vadilo mi to lezanie na chrbte a tie podprdy co si dala link su fakt super, asi si idem objednat, aj ked by som radsej vyskusala, aby som vedela,aku si mam objednat..ale predpokladam 75C

Spekulantka19

Ahojte baby,

Kolko ste cakali na pristup do galerie?

Ja cakam uz od soboty. to vsetkym tak dlho trvalo?

Dik

manula

diamond, myslim, ze po 6 tyzdnoch mi povedal,ale ze mozno budem moct aj skor, telo mi da vediet aj dalo..ked citim, ze dost , dam sa na chrbat :) aj ja cez den este nosim niekedy tu stahujucu,ked som doma alebo sem tam aj nic...no jasne, ze sa nedaju este prsia k sebe take este ani nemozme nosit ,ale obycajne, tiez nemam ich pri sebe v obycajnej podprde,ale vyzera to super prirodzene, ja ich nechcem aj tak moc pumpovat do push up...na to som si ich aj davala robit,aby som nemusela :)))

davidoff

zuza123

cez net som to objednávala a objednala som si 70B, aj 70C by mi sedela, lebo kamoška mi ju dala skúsiť, ale 70B bude viac tesnejšia tak som si tú veľkosť objednala.