Ahojtee:)
konečne som prišla z robotky a utekám rýchlo sem za vami cickaňami:))
davidoff
čítam, že Ta bolí chrbát dnes veľmi, nechceš vyskúšať niečo silnejšie ako ibalgin 400? tramal kvapky sú vraj dosť silné a rýchlo zaberajú..mne ibalgin moc nezaberá, iba na takú maličkú bolesť:)a ja som typ síce to nie je moc dobré asi, ale mna ked niečo bolí tak si hned dám tabletku..ved na to sú:)) nastastie ma nič často nebolieva:))no tie implantáty TMM2 čo máš Ty sú stredný profil a tie moje TMM3 sú vysoký:)a tá konská masť je výborná..moja babka má strašné bolesti a jej pomáha veľmi..
janica 25
ja som z BA.no na nose si chcem dať zbrúsiť kosť, mám taký malý hrbolček a tiež zúžiť..ja nemám nejaký strašný nos, ale nie je ani pekný..ludia mi hovoria,že čo si chcem dať s nosom,že ho mám normálny..ale mne sa nepáči..doktor mi povedal,že mi to trošku zdvihne hornú peru tak som zvedavá, ako to bude vyzerať:))komplet všetko mi pekne vysvetlil,ale som tomu veľmi nerozumela..lebo hovoril,že urobíme to a to a potom to a to klesne a tak.. a nevedela som si to predstaviť dobre..ale verím mu on najlepšie vie čo robí..a ty čo si chceš urobiť s nosíkom?
manula
ďakujem:)) aj ty ich máš nádhernéé vôbec by som nepovedala, že máte už aj s davidoff detičky, lebo tie prsia pred boli úplne ako keby ste mali 18 rokov a žiadne detičky:) a ked som videla tvoje, tak som sa prestala báť tej veľkosti 410, lebo tvoje nie sú obrovské, sú pekné veľké.. a aj ja chcem pekné velké a skôr vacsie ako mensie..