Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jankamichal

ahojte zienky,

prisla som sem len teraz,takze idem citat co ste pisali...chcela som sa len rychlo pochvalit,ze vysledky mam OK..tak sa tesim a 19.10 idem na to...jupiiiiii

davidoff

jazz24

veď ale vieš prečo? Lebo prsia som vždy zakryla tučnou push-upkou a nos som nemala ako zakryť, keď som niekde bola, bola som nervózna ako si mám sadnúť, aby ma nebolo vidno z profilu, no hrozné som to mala s tým nosiskom naozaj, bolo to tak. Ale samozrejme že sa prsiam teším tiež veľmi. Veď ten nos mi aj muž hovoril, že veď si vydatá, máme deti, načo si chceš dať operovať nos, ale keď som mu povedala že po tom túžim od detstva, podporil ma tak som šťastná :))

jazz24

davidoff
teraz som čítala,čo ste písali ešte .. že TY sa budeš tešiť asi viac z nosa ako z prs, ale nie... Ty nebudes vedieť podľa mňa z čoho sa máš viac tešiť.Výsledok bude perfektný))nielen dokonalý nos , ale aj prsia, viem to:))

jazz24

manula

nemyslela som to tak ,že vyzerali detsky, ale že boli pekné pevné:))
hej mohla, by si poslať celopostavovo, aj ja pošlem,lepšie to ukáže..lebo tam som ako debilček na tej foto:))ruky za chrbtom:)aj ja chcem začať cvičiť, doteraz som nikdy necvičila ale chcem,aby čo najlepšie vynikli tie prsia po a sa musím trosku spevniť..koľko vážiš a meriaš? ja mám 172cm, 55 kg, pod prsiami 70 a cez zatial len 84, ale bude 92))mne ked dával doktor na konzultácii ten sizer co mi ukazoval veľkosť sa mi to zdalo málo..ale ked som sa doma na holo odmerala tak sa mi to zdalo obrovskéé, ked s podprdou tak to bolo len o 2 cm viac.(mám ju pekne vypchatú:))2 size bigerr)..to bude úúžasné v lete nosiť šatičky bez podprdy..teraz som si stále lepila tú silikonovú bru a niekedy mi ked bolo moc teplo aj spadla:))

manula

jazz24,
no sme zavislost toto forum a hlavne pred operaciou to je fakt, hltas infosky :))) si ma pobavila, ze 18 rokov :D:D:D bodaj by s tymto rozumom, no ved jasne, ze vyzerali detsky,ked tam nic nebolo :D:D:D ja som spokojna velmi,ale mozno na fotkach este vyzeraju vacsie ako su naozaj, preto by som sa mala odfotit nejak celopostavovo,nech to vidite tak :) skusim, slubujem..boli by na mne vacsie mat este o par kil menej,ale aj na to idem od buduceho tyzdna spolu s cvicenim tak snad sa zadari a budu este vacsie a potom spokojnost uz najvacsia..410 nebude vela..ale mozno viac ako na mne, kedze si urcite stihlejsia a urcite aj vyssia..takze sa to vyrovna..tak som rada, ze vdaka mne si sa 410 prestala bat :)))

manula

bianca,
ze favoritka...fuuuu..dakujem a urcite nejake foto coskoro zas poslem na posudenie ci sa zmenili, dnes som sa fotila,ale nevidim nejak rozdiel, neviem, necham sa odfotit mojim drahym, nech su troska lepsie ako samofotenie :D

jazz24

Ahojtee:)

konečne som prišla z robotky a utekám rýchlo sem za vami cickaňami:))

davidoff

čítam, že Ta bolí chrbát dnes veľmi, nechceš vyskúšať niečo silnejšie ako ibalgin 400? tramal kvapky sú vraj dosť silné a rýchlo zaberajú..mne ibalgin moc nezaberá, iba na takú maličkú bolesť:)a ja som typ síce to nie je moc dobré asi, ale mna ked niečo bolí tak si hned dám tabletku..ved na to sú:)) nastastie ma nič často nebolieva:))no tie implantáty TMM2 čo máš Ty sú stredný profil a tie moje TMM3 sú vysoký:)a tá konská masť je výborná..moja babka má strašné bolesti a jej pomáha veľmi..

janica 25

ja som z BA.no na nose si chcem dať zbrúsiť kosť, mám taký malý hrbolček a tiež zúžiť..ja nemám nejaký strašný nos, ale nie je ani pekný..ludia mi hovoria,že čo si chcem dať s nosom,že ho mám normálny..ale mne sa nepáči..doktor mi povedal,že mi to trošku zdvihne hornú peru tak som zvedavá, ako to bude vyzerať:))komplet všetko mi pekne vysvetlil,ale som tomu veľmi nerozumela..lebo hovoril,že urobíme to a to a potom to a to klesne a tak.. a nevedela som si to predstaviť dobre..ale verím mu on najlepšie vie čo robí..a ty čo si chceš urobiť s nosíkom?

manula

ďakujem:)) aj ty ich máš nádhernéé vôbec by som nepovedala, že máte už aj s davidoff detičky, lebo tie prsia pred boli úplne ako keby ste mali 18 rokov a žiadne detičky:) a ked som videla tvoje, tak som sa prestala báť tej veľkosti 410, lebo tvoje nie sú obrovské, sú pekné veľké.. a aj ja chcem pekné velké a skôr vacsie ako mensie..

jajka555

bianka :)) dakujem krasne, no neviem ci sa moje daju radit medzi favoritky :)) ale si fakt zlata :)
poslala som prave fotky barborke po troch tyzdnoch a jedna foto je aj s tou novou podprdou :)) tak mozete potom kuk ako vyzera :)) podla mna viac sexi ako ta pooperacna :)) inak stale mam modrinu po tej hrcke co mi odstranovali a mam tam aj take rovnejsie miestecko, som zvedava ako sa to cele zahoji, cely ten prsnik je viac opuchnuty ako pravy, ten co bol zdravy.
a mama si fakt nic nevsimla ale to preto ze ona skusala podprdy tiez, ale vedla v kabinke tak mi nemrkala na moje, ci mi sedia :)
a chrasticky mam stale aj ja, to chce asi este cas

Bianca1236

wow baby pol dna sem nenakuknem a strana zapisana :D
jajka tak super ved ty uz si akoby si na ziadnej opke nebola :) super pocit to musel byt skusat podprdy :) ja si este pockam este mi chrasticky neodpadli, a tie nitky mi trcia, v pondelok mi ich odstrihnu potom hned asi pojdem do obchodov odskusat velkost :) chcem si kvalitnu sportovu kupit, kuknem aj to tesco a ked zistim velkost tak objednam hentu co davidoff hodila. budeme vsetky rovnake :D hehe. a sa mi zda ze kazdy den sa mi tie dvorce zaobluju. uz nie su take hranate. a to fakt tvoja mama si nic nevsimla? :) chuda a nehala ta nadrapovat sa s nakupom :D
davidoff som rada ze masaz pomohla :) uz to fakt bude iba lepsie. a som velmi zvedava aj na tvoj nos, podla mna by nebolo odveci doplnit aj ten do galerky, uz jedna baba to tam mala aj nos aj prsia :)
carina to som si aj ja myslela ked ma rozopli na kontrole, ako som lezala na rovnom, ze sa mi odlepia a padnu pod pazuchy :D ale to je len pocit. prejde :)
baby doplnajte foto, at vidime ako sa usadzaju :) manula a jajka, vase su moje favoritky :)

manula

spekulantka,
barborka sa ti tu urcite ozve,alebo posle ti mail ..mozno si vsimla len ten prvy a stale caka na tu foto :)alebo posli jej este raz..