Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelinka22887

Že dobré ránko babulky Vám prajem :) ja už zarezávam v práce, hlava ma konečna nebolí :D pekný dník všetkým :)

davidoff

manula

ja som jak špageta, chudá ako papek. Po dvoch deťoch, práveže ja chcem pribrať aspon 5 kg a nedarí sa. Už mi aj B12 do zadku pichali každý týždeň, ani to nepomohlo, doktor povedal, že keď mi toto nepomohlo, tak mi už nič nepomôže. A zjem tolko čo môj muž, údené rebrá, krkovicu, sladké, hocičo a hocikedy aj v noci sa najem ak treba a nič. Ale to mám po rodičoch, obidvaja sú takí chudí. No čo už, asi mám byť taká. Každá chce to čo nemá, ja chcem byť silnejšia a tie silnejšie chcú byť chudšie :))

manula

jazz,
ved ja viem ako si to myslela, srandovala som :D teraz sa mi lahko sranduje z mojich ex-lenitiliek :)))
ja vazim asi 59 a meriam 164cm..ale chcem ist na tych 55, to je taka moja ideal vaha,ked mam menej , vraj to uz nie je ono ..co uz :D ani nevraj, viem o com vravis, ze ti podprda prida dve cisla :)))) zbojom, vypchavky :D:D:D to ma najviac tesi, nebudu sa potit konecne :D

jankamichal, no super, mozes ist na to ..uz to mas za par :))))

manula

davidoff,
no ja som teraz prave odpadla, ty mas aku neskutocnu postavicku, prekrasnu...1x som videla teraz tvoje foto v galerke, som zvedava na tie nasledujuce...viem, ze to bude urcite super , som si ista...:))))

barbora10

spekulantka

preto cakas od soboty,lebo si mi oneskorene poslala svoje foto.keby si poslala hned vsetko ako malo byt,mala by si pristup skor.a nemozem byt na PC stale,ved to trosku chapte,ze mam aj ine povinnosti,takze ked vam den,pripadne dva neodpisujem,tak troska trpezlivosti nezaskodi.ja som cakala na heslo vyse tyzdna a mnohe dievcata tiez a bolo vse v najlepsom poriadku.snazim sa vase maily vybavovat co najskor,ale nie vzdy to ide hned.ak by niekomu zase vadilo,ze som dlho neodpisovala,tak som v noci spala:)

a dievcence,budem cez vikend odcestovana,takze vsetky maly vybavim v pondelok.

Bianca1236

carina po som vyse 3 tyzdnov
baby co ste dlhsie po, kedy to prestanem citit take hnusne brnenie ked si lahnem? uz mam nizsie podusky ale stale ma to obcas vyrusi. uz som skoro mesiac po

carina

bianka 1236
ty si kolko po op? tiez len kratko, ze?
to s tou konskou mastou musim vyskusat
inak, raz tu jedna baba pisala, ze na tu mastnu plet na chrbte a dekolte, pripadne pupaky je dobra zinkova mast z lekarne, tak skuste...
viete, co? mna uz vsetko zacina svrbiet aj pod tym pasom co mam cez prsia stale si ho taham a chcem si pod nim smatrat, lebo si tam citim tie kopceky, ja neviem ci vydrz