Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nina7

ahojte, chcela by som vás veľmi pekne poprosiť, či by ste mi mohli napísať, čoho ste boli schopné asi po týždni po operácii.(musím sa zúčastniť na jednom bankete a neviem či budem toho schopná, či si mám posunúť termín alebo nie). vopred vám ďakujem za rady.

janika1531xx

Kočky neviete náhodou či možem po zákroku zväčš.prs absolvovať odsránenie znamienka na dekolte?Nepoškodi sa tým implantát ?Nemáte nejaká s týmto skúsenosti ?

davidoff

monny3

neviem z ktorej strany tam ideš, my sme išli z Martina cez Šturec, tak neviem z ktorej strany do BB vojdete vy.

monny3

davidoff
este k predoslej otazke,je tam na blizku nieco co mi pomoze lepsie sa orientovat?a je na zaciatku alebo....ideme autom tak dufam ze nebudeme bludit,pekny vecer.

davidoff

diamond26

to je normálne, mne tiež napísal môj doktor 65B, teraz mám 65C a aj 65D mám tiež. Prsia musia byť pekne natlačené v pooperačnej podprde, aby sa nehýbali a boli poriadne stiahnuté :)

diamond26

barbora.

Jaaaj tak ..:D Dakujem za vysvetlenie....takze asi budem v obchodoch skusat nieco medzi 3-4 :D jaa sa tak tesim :DDDD

barbora10

diamond

ele ved to ti napisal doktor iba cislo pooperacnej podprsenky.to nemusi sediet s cislom,ake budes ty potom nosit.kamaratka mala pooperacnu A a teraz nosi C.nemusis sa riadit pooperacnou,ale ake cislo ti najlepsie sedi.

diamond26

Babeny...je to mozne ze mi je dobra podprda cislo 4 ?? pritom mi dr naspisal ze mam 75 B po opke ?:DDDD teraz som si skusila maminu a je mi dobra..dokonca v nej sedia prsia ako uliate..ovela lepsie ako v B-ckovej podprde..

davidoff

Bianca1236

ahooooooooj, ja sa mám super, nosík je úžasný rovnako ako prsia, ani neviem že som na nejakej opke bola :)Aj Ty si už OK, čítam Ťa stále :))