Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

barbi363 posli svoje foto prs (staci bez hlavy) na mejl barbore baskabahnova@centrum.sk
pripis aj svoj nick a ona ti posle instrukcie. aj ja tam mam, ale este doplnim ako sa jazvy hoja po modelacii
a nic sa neboj. ja som mala taky strach ze som nemohla jest dva tyzdne pred opkou, uplne zle mi bolo :) ale nebolo to vobec take bolestive alebo inak zle ako som cakala. anesteziolog bol extremne prijemny, bolesti neboli take silne a vysledok sa kazdym dnom vykresluje krajsi a krajsi :)

barbi363

Bianca1236
dakujem pekne.trosku si ma ukludnila lebo mam z toho uz teraz dost velky stres.:-) ako sa dostanem do galerie prosimta?

Bianca1236

barbi363 predoperacne som si robila cez nich, krv mi brali na klinike za 50€ tyzden pred op, a v den op mi meral tlak a EKG ci co vedla na poliklinike, tusim Kvasnavsky sa volal. ale ten zvysil ceny z 30 na 50 eur, co je moc podla mna. no chcela som to mat vsetko hotove bez stresov tak som sla k nemu.
inak ked ti robi modelaciu tak zrejme opravi pritom tu asymetriu, naco by davala ine velkosti implosov? aspon ja si tak myslim, aj baby tu co mali malu asymetriu si davali rozne velkosti lebo im nemodelovali. ale luxury pise ze jej vidno teraz ten rozdielny implantat. ved porad sa este s dr, nech ti to vysvetli ako to bude robit.
mne tiez modelovala, uberala mi vela koze a zlazy, dvorce zmensovala. a pekne rovnake ich mam. skus pokukat galerku ak si tam

barbi363

Bianca1236
za dva tyzdne idem na op ku nej.budem mat modelaciu s augmentaciou.akurat ma vystrasilo,kedze mam asymetriu to ked mi povedala ze mi da rovnako ml do obidvoch prs.tak uvidime ako to dopadne.hlavne ze sestricky su tiez mile.davala si si tam robit predoperacne alebo nie?dufam ze aj ja budem spokojna s nou.

barbi363

Bianca1236
za dva tyzdne idem na op ku nej.budem mat modelaciu s augmentaciou.akurat ma vystrasilo,kedze mam asymetriu to ked mi povedala ze mi da rovnako ml do obidvoch prs.tak uvidime ako to dopadne.hlavne ze sestricky su tiez mile.davala si si tam robit predoperacne alebo nie?dufam ze aj ja budem spokojna s nou.

Bianca1236

barbi363 som s nou spokojna, aj pristupom na klinike, vsetko na jednicku. prijemne sestricky, anesteziolog paradny. a doktorka je tam ked ju potrebujem. pred op som ju vela otravovala, kazdu blbost som si overovala, vsetko mi vysvetlila. a prsia mi spravila take ake som chcela (a ake sa dali z toho co som mala vytvarovat), ja nemozem zle slovo na nu povedat. u nej som si aj iny zakrok nechala robit, tak ju beriem ako moju plasticku :) keby ta este nieco zaujima pytaj sa. kedy ta bude operovat? a ake budete davat?