Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kejtrina

baby,
ja si po premyslení tiež myslím, že nedá sa to konkretizovať na nejakého MUDr. - skrátka kde sa robí veľa vecí, je tam viac komplikácií ako možno inde ale v žiadnom prípade nie vyššie percento!!!

mám 28 a niekedy tak ťažký víkend, že ma ešte v pondelok bolí hlava k práci ale pristupujem maximálne zodpovedne :)

tobian

february
jej tak ty si ich uz pekne obzeras tak super,na ten pocit sa aj ja tesim:-) ateraz sa tam mas kedy ukazat?
Ja sa ties budem setrit,ved nemam az tak koho obskakovat,moj to hadam so mnou nejako vydrzi,chááá... bude musiet
ja som prave studovala papiere co mi dali teraz v piatok,ale tesim sa ze si spokojna to potesi aj nas veru co este len cakame :-)

february

tobian

jasné že videla :)v utorok mi vyberal stehy,už sa každý deň normál sprchujem a nechám ich tak max polhodku nadýchať sa na vzduchu,kým ich ošetrím a trošku vyluftujem a potom šup naspäť do podprdy,tam im je najlepšie :D
no 3týždne byť po opke doma je dosť,ja som si to nemohla dovoliť,ale zase ja som celý deň pri PC,hlavne tie tri týždne nerob nič namáhavé, daj si pomáhať pri vstávaní aj keď sa už budeš cítiť lepšie,všetko opatrne,treba sa hýbať samozrejme ale nič nesiliť a keď sa nebudeš cítiť,radšej ešte týždeň zostaň doma keď máš takú robotu,nech si potom nič nevyčítaš a budeš mať radosť z nových kozeniek..

tobian

february
fuu..tak uz zajtra 3tyzdne,pekne a uz si si ich videla?Mne to potom vychadza 3tyzdne po opke ist do roboty,tak neviem ci to zvladnem,lebo ja stojim a pracujem s rukami hore-dole tak neviem ci si nevybavym este nejaku PN pre istotu,ale uvidim ako mi bude
je to dobry pocit vsak,to najhorsie uz je za tebou :-)

tobian

lucia3110
urcite tam rozdiel bude,jasne ved kazda troska je zmena ahned iny pohlad,zajtra uz budes mozno oddychovat o tejto dobe,ale urcite budes spokojna tes sa na pekny hrudnik :-)
budeme cakat na tvoje nove spravy a pocity

february

tobian

ahoj moja,zajtra budú 3týždne od opky,ale nezabudla som, ešte to cítim ale len ráno, keď sú prská stuhnuté a bolia ma a niekedy ma zobudia aj v noci,cez deň je všetko ok,robím len tie najnutnejše veci,lebo ruky mám ešte stále také slabšie a nechcem sa prepínať.Ano znášala som to celkom dobre,čakala som že to bude ovela horšie,ale dá sa to vydržať,po týždni som musela do práce tak sa zatiaľ teším,že je všetko ok,aj keď ešte je skoro robiť závery :)

Lucia3110

tobian

idem k MUDr. Očenášovi, Medicentrum ZV a implantáty budem mať Arion 320ml, stred. profil anatomické..časom pridám aj foto pred a po, každopádne rozdiel tam bude :)

tobian

february
ahoj,kolko si uz po opke?ako sa citis,ty si to celkom dobre znasala a ten cas tak leti
:-) uz si aj zabudla,ze si bola co :-)

february

ešte pre anka a tomasova

baby v prvom rade musíte prispievať na toto fórum, treba popísať trochu viac o sebe,aby sa do našej galérky nedostal dáky úchyl, lebo nick si vie vytvoriť hocikto :) a potom treba poslať aj foto vašich pŕs na toľkokrát opakovanú mailovú adresu galeria@zoznam.sk, pokyny dostanete od zajačika, ktorá galérku spravuje