Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

macka7
Dakujem, zajtra ti napisem na mail a vysvetlim.. Si zlata, myslela som, ze pockam do rocnej kontroly, ale aspon budem vediet jeho nazor, ja nie som na 100% rozhodnuta, ale tak skonzultujem..
Vladka
Som rada, ze sa obcas ozves, casto si na teba spomeniem, ci mas nieco nove, viem ze je to vsetko na dlhe lakte, chce to trpezlivost.. ja si to neviem predstavit, ja som typ ze ked si nieco vezmem do hlavy, tak by som to chcela hned..v kazdom pripade, ked uz nie cerven tak asi nikto..

sunny323

Babule,ja uz inak normalne lutujem,ze som dnes pisala o tych famach,mi je luto cervena,sa mu dnes musi stikutat....p

bimbi

Sunny
Ja som cervenovka, bola som pred pol rokom a uz vtedy som zacula sususu, ze byvaly alkoholik, neviem ci te jo pravda, v kazdom pripade kazde stretnutie s nim bolo velmi prijemne, je to charizmaticky clovek, vynikajuci profik a v bol vzdy triezvy, ked sme sa naposledy po kontrole lucili, spytala som sa ho ci ho mozem vybozkavat :) bol vonavy, vyholeny a ziaden alkohol v krvi.. Co som pocula do teraz, kazda co bola u neho bola len spokojna!

macka7

babeny, tiež som chcela prispieť ku "kauze na fóre" na margo dr.Červeňa - všetko sa mi to nechtiac vymazalo, tak som si povedala, že sa mi to nechce 2x písať a asi to tak malo byť
poviem len toľko - myslím si, že toto fórum je na podporu každej z nás - teda tie, ktoré tým už prešli ; tie ktoré na to čakajú a potrebujú sa poradiť , "vykecať":), zdôveriť sa a vymeniť si skúsenosti - teda aj dobré a žiaľ aj zlé
plastická chirurgia je veda, ktorá nikdy nezaručuje stopercentný výsledok, niekedy sa nezakladá na matematických výpočtoch, teda nie je to exaktná veda...takže baby nestrašte sa tu :))))
a závistliví ľudia existujú , žiaľ aj v mojom blízkom okolí:(

Zuleko

Vladka19
Ďakujem za odpoveď.Ja som spomínala Očenáša,nie Červeňa,ale to je jedno,toľko je tú tých info,že sa to pletie.

macka7

bimbi

ano je ešte voľný , resp. tak ako som sa tam objednala, tak som ho fyzicky nerušila
áno, chceš podvihnutie, čo zdá sa ti, že klesli? kludne mi napíš marcela.holicova@gmail.com

Zuleko

Vladka19
Ja verím,že konečne všetko dobre dopadne v tvoj prospech a budeš spokojná a šťastná s krásnym dekoltom.A v jednom máš pravdu,keby som si toto ja prežila,neviem,či by som vôbec bola schopná o tom,čo len slovo napísať a rozoberať to.Tak sa drž,myslí pozitívne,a choď si za svojím šťastím!:-)

sunny323

vladka19

V prvom rade drzim palce,nech tj da dokinko hrudnik doporiadku,musela si prezit peklo,sudiac podla fotiek....az ma zamrazilo. Kazdopadne,ako som pisala.....tie 4 pipady mi boli vcera predostrene slovne odkamosky,ja som nevidela ziadnuz nich,preto nemozem na istotu povedat,co je vo veci...len som sa chcela opytat dievcat,aku maju skusenost.... niikoho nechcem ociernovat as8irit klamstva.
A kedy ides k cervenovi? Uz si bola na konzultacii?