Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

february

ešte otazočka ? :))
ked umývaš tým mydlovím roztokom, aké mydlo použivaš?
ten gel alebo heparoid sa dava aj ked su neni modriny?

ewel007

february

ako cena ma prekvapila, ale tak ja si tiež mylsím že to je treba, že to je určite len prospievajuce :)
a tak včera horšie, dnes lepšie :) asi to robia tie moje dni..

february

ewel

ano silikónový plátok epiderm, no určite to neuškodí a hlavne jazvičky sú schované,nešúchajú sa o prádlo, sú hydratované a píšu, že sú priedušné a dodávajú kyslík, tak uvidím ako sa budú chovať, dúfam že ocenia, že dostávajú všemožnú starostlivosť :)
A Ty ako sa cítiš, už Ti je lepšie? Prešlo to?

ewel007

february

jasné aj som si myslela že cm :))
a ten nazov je Biodermis Epiderm? som to pozerala na tej stranke..
asi to pomaha ked to tolko stojí, a myslím si že to používa dosť kočiek.

leus

vladka
a Cerven ti co povedal, je tam nadej na nejake vylepsenie ? Strasne Ti drzim palce nech sa to uz vydari, silikony uz asi nebudes moct mat, ze?

february

ewel

ja som si kúpila jeden plátok 30x3,6mm /v skutočnosti má šírku 4mm/ a odstrihla som si 6cm kus a ten som prestrihla napoly to je úplne dostačujúce na obidve prská.Plátky sú lepivé a dajú sa opakovane používať pri celodennom nosení vydrží jeden 2-3 týždne,potom odstrihnem zase nové,tak mi vychádza že tento jeden plát mi vydrží minimálne 3 mesiace, stojí cca 35eur tak keď to rozpočítaš na čas,tak to zase nie je až tak strašné..

ewel007

february

a kolko kusov tých naplasti si si kupila, ako dlho to treba prosím ťa davať, a kolko ťa to vyšlo ? Díky :)

ewel007

kvet

ako myslíš, že neposluchaju?
ja ma tiež opuch a tak, modriny skoro žiadne, len odfotím foto do galerky ked budu približne rovnaké :)
no hej ta podprda je fakt istotka :)

tobian

february
ano,to mas pravdu na jar nas troska popribuda,cez zimu sa dame do kopy a kym budu pekne slnecne hadam budeme fit